Лайм

Як приготувати смачний вершковий суп з лососем: простий та вишуканий рецепт

Побалуйте своїх близьких

Супи – невід'ємна частина обіднього меню та важлива складова щоденного раціону, особливо у холодну пору року. І якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простою і смачною першою стравою, то спробуйте зробити щось небанальне, наприклад, грибну юшку або сирний суп з фрикадельками. theLime підібрав також простий рецепт вершкового супу з лососем.

Інгредієнти: лосось (300 г), вершкове масло (100 г), молоко (700-900 мл), сир (100 г), консервована кукурудза (170 г), часник (3 зубчики), цибуля (2 шт.), морква (2 шт.), картопля (4 шт.), сіль, чорний мелений перець, запашний перець (4 шт.), лавровий лист (1 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Філе лосося чи будь-якої іншої червоної риби очищаємо від кісток, промиваємо та нарізаємо середніми шматочками.

Усі овочі промиваємо під проточною водою. Картоплю чистимо і нарізаємо середнім кубиком, часник і цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо. Часник можна пропустити через прес. Моркву тремо на терці.

У сотейнику розтоплюємо трохи вершкового масла, додаємо в нього нарізані часник, цибулю, моркву і картоплю.

Тушкуємо на сильному вогні, постійно помішуючи 5-7 хвилин, потім заливаємо окропом (1,5-2 л) і проварюємо 30 хвилин (до готовності картоплі та моркви). Вимикаємо та подрібнюємо занурювальним блендером.

Читайте також: Як приготувати японський рамен у домашніх умовах.

У суп-пюре додаємо молоко, натертий сир, консервовану кукурудзу, червону рибу, спеції за смаком. Перемішуємо та даємо закипіти.

Варимо рибний суп 10-15 хвилин, наприкінці додаємо подрібнену петрушку.

Розливаємо поживний суп з лососем по порційних тарілках і смакуємо.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чому жовтіє листя огірків: причини і народні способи рятування врожаю

За допомогою яких народних засобів можна зупинити процес пожовтіння листя на огірковому бадиллі, як правильно вносити підживлення  

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки