Лайм

З вершками смакує найкраще: як приготувати грибний суп з фрикадельками

Поекспериментуйте на кухні

Якщо ви шукаєте рецепт ситного та смачного супу, страва, про яку ми розповімо далі, може стати вам у пригоді. Зробіть грибний суп з фрикадельками – він готується доволі легко, проте його ніжний смак вас приємно вразить.

Інгредієнти: 1.5 л води, картопля – 2 шт, морква – 1 шт, цибуля – 2 шт, суцвіття цвітної капусти – 3-4 шт, курячий фарш – 150 г, вершки 10-15% - 200 г, шампіньйони – 300 г, білий хліб – 3-4 шматочка. Олія, сіль, перець, сухий часник, зелень - за смаком.

Фото: unsplash.com

Приготування: всі овочі чистимо та миємо. У воду додаємо картоплю, моркву, капусту. Ставимо на вогонь готуватися.

До курячого фаршу додаємо терту моркву, цибулю, сіль, перець і добре все вимішуємо. Формуємо фрикадельки і додаємо їх в киплячу воду. Також не забуваємо про перець, лавровий лист і спеції, які любите. Всі компоненти варимо у каструлі до готовності картоплі.

Читайте також: Смачний і наваристий: як приготувати капусняк зі свіжою і квашеною капустою.

Тим часом очищуємо гриби і нарізаємо їх на невеликі шматочки. Відправляємо смажитись на суху сковорідку. Чекаємо поки гриби пустять воду, після чого продовжуємо їх готувати до повного випаровування рідини. Після цього додаємо олію і порізану цибулину. Злегка все обсмажуємо. Сюди ж за бажання можна додати ще трохи потертої моркви.

Відправляємо гриби, цибулю та моркву до супу. Дістаємо з нього фрикадельки. Після чого суп добре збиваємо погружним блендером. Додаємо вершки і вимикаємо.

Фото: unsplash.com

Хліб ріжемо невеличкими кубиками. Солимо їх, додаємо сухий часник і трішки олії. Перемішуємо і розподіляємо по деку в один шар. Відправляємо в духовку, розігріту до 60 градусів. Бажано увімкнути режим конвекції – щоб сухарі вийшли смачними та добре підсмажилися. В кінці можна підвищити температуру для більшого зарум'янення.

Читайте на тему: Як приготувати смачний вершковий суп з лососем: простий та вишуканий рецепт.

В порційну тарілку вливаємо готовий суп, додаємо кілька фрикадельок, кілька сухариків, притрушуємо зеленню - готово! Насолоджуємося неповторним смаком!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво