Лайм

Млинці смакують як піца: рецепт оригінальної страви на Масляну-2023

Спробуйте приготувати нову страву

Традиційне українське свято Масляна у самому розпалі, а це означає, що можна продовжити кулінарні експерименти з млинцями – головною стравою святкових днів. Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальне тісто на млинці та як зробити їх з кремом та вишнями. Цього разу theLime поділиться ще одним, не менш смачним рецептом.

Фото: pinterest

Отже, щоб приготувати ніжні млинці, що смакують як піца, вам знадобиться: 400 мл молока, 3 яйця, 200 г борошна, 30 мл олії, 100 г копченої ковбаси або шинки, 100 г сиру, 1 помідор. Сіль, зелень – за смаком.

Приготування: в окремій ємності з’єднуємо молоко та яйця, збиваємо їх блендером. Далі додаємо туди ж сіль, борошно і вимішуємо тісто – воно має вийти таким, як зазвичай ви його робите на млинці.

Читайте також: Налисники з сиром - класична страва на Масляну: як їх приготувати.

Сир натираємо на тертку, шинку дрібно нарізаємо. Таким самим чином дрібнимо помідор, після чого викладаємо його на сито, щоб витік зайвий сік.

Фото: pinterest

До тіста додаємо олію і всі вищевказані наповнювачі. Все добре перемішуємо. На цьому етапі тісто має вийти трішки густіше, аніж звичне для млинців. Смажимо млинці з обох сторін. Готово. Ніжні млинці, які за смаком нагадують піцу, можна подавати зі сметаною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво