Лайм

Як приготувати цукрове печиво з корицею та апельсиновою цедрою: простий рецепт

Спробуйте новий для себе смак

Якщо ви любите балувати себе та своїх близьких різними смаколиками до чаю чи кави, і вже спробували десятки різних рецептів, цього разу додайте до своєї колекції десертів ще один – приготуйте цукрове печиво з корицею та апельсиновою цедрою. Як його зробити легко та швидко – theLime розповість далі.

Інгредієнти: 200 г кисломолочного сиру, 1 ст л цукру, 100 г вершкового масла, 1 яйце, дрібка солі, 1 ч л розпушувача, 200 г борошна, кориця, цедра мандарини або апельсини.

Фото: pinterest

Приготування: у окремій ємності з’єднуємо кисломолочний сир, цукор та розм'якшене масло. Все ретельно перемішуємо ложкою. Далі сюди ж додаємо яйце, сіль та просіяне борошно з розпушувачем. Борошна може знадобитися більше або менше – в залежності від консистенції сиру. Тісто має вийти м’яким, а не тугим чи твердим. Загортаємо його у харчову плівку та кладемо у холодильник на 30 хвилин.

Читайте також: Еклери як в кондитерській: рецепт заварних тістечок з кремом.

Після того, як вказаний час минув, дістаємо тісто, розділяємо його на дві частини та формуємо прямокутник. Не забудьте завчасно підготувати робочу поверхню, присипану цукром. Тісто зверху посипаємо корицею, викладаємо соломкою нарізану цедру.

Далі тісто обережно згортаємо в рулет та нарізаємо порційними частинками. Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Випікаємо десерт у духовці при температурі 180°. Час приготування 20-30 хвилин. Смачного!

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні