Лайм

Як приготувати цукрове печиво з корицею та апельсиновою цедрою: простий рецепт

Спробуйте новий для себе смак

Якщо ви любите балувати себе та своїх близьких різними смаколиками до чаю чи кави, і вже спробували десятки різних рецептів, цього разу додайте до своєї колекції десертів ще один – приготуйте цукрове печиво з корицею та апельсиновою цедрою. Як його зробити легко та швидко – theLime розповість далі.

Інгредієнти: 200 г кисломолочного сиру, 1 ст л цукру, 100 г вершкового масла, 1 яйце, дрібка солі, 1 ч л розпушувача, 200 г борошна, кориця, цедра мандарини або апельсини.

Фото: pinterest

Приготування: у окремій ємності з’єднуємо кисломолочний сир, цукор та розм'якшене масло. Все ретельно перемішуємо ложкою. Далі сюди ж додаємо яйце, сіль та просіяне борошно з розпушувачем. Борошна може знадобитися більше або менше – в залежності від консистенції сиру. Тісто має вийти м’яким, а не тугим чи твердим. Загортаємо його у харчову плівку та кладемо у холодильник на 30 хвилин.

Читайте також: Еклери як в кондитерській: рецепт заварних тістечок з кремом.

Після того, як вказаний час минув, дістаємо тісто, розділяємо його на дві частини та формуємо прямокутник. Не забудьте завчасно підготувати робочу поверхню, присипану цукром. Тісто зверху посипаємо корицею, викладаємо соломкою нарізану цедру.

Далі тісто обережно згортаємо в рулет та нарізаємо порційними частинками. Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Випікаємо десерт у духовці при температурі 180°. Час приготування 20-30 хвилин. Смачного!

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай