Лайм

Як приготувати цукрове печиво з корицею та апельсиновою цедрою: простий рецепт

Спробуйте новий для себе смак

Якщо ви любите балувати себе та своїх близьких різними смаколиками до чаю чи кави, і вже спробували десятки різних рецептів, цього разу додайте до своєї колекції десертів ще один – приготуйте цукрове печиво з корицею та апельсиновою цедрою. Як його зробити легко та швидко – theLime розповість далі.

Інгредієнти: 200 г кисломолочного сиру, 1 ст л цукру, 100 г вершкового масла, 1 яйце, дрібка солі, 1 ч л розпушувача, 200 г борошна, кориця, цедра мандарини або апельсини.

Фото: pinterest

Приготування: у окремій ємності з’єднуємо кисломолочний сир, цукор та розм'якшене масло. Все ретельно перемішуємо ложкою. Далі сюди ж додаємо яйце, сіль та просіяне борошно з розпушувачем. Борошна може знадобитися більше або менше – в залежності від консистенції сиру. Тісто має вийти м’яким, а не тугим чи твердим. Загортаємо його у харчову плівку та кладемо у холодильник на 30 хвилин.

Читайте також: Еклери як в кондитерській: рецепт заварних тістечок з кремом.

Після того, як вказаний час минув, дістаємо тісто, розділяємо його на дві частини та формуємо прямокутник. Не забудьте завчасно підготувати робочу поверхню, присипану цукром. Тісто зверху посипаємо корицею, викладаємо соломкою нарізану цедру.

Далі тісто обережно згортаємо в рулет та нарізаємо порційними частинками. Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Випікаємо десерт у духовці при температурі 180°. Час приготування 20-30 хвилин. Смачного!

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати