Лайм

Як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби і броколі: простий рецепт

Рецепт стане в нагоді для повсякденного меню

Рибні котлети – смачна та корисна альтернатива м'ясним стравам, і готувати їх можна по-різному. Кулінарна блогерка з ніком vdoma.smachno поділилася незвичайним рецептом котлет - з червоною рибою та броколі, в яких багато вітаміну С, А, Е, а також мінералів - калію, кальцію, магнію та заліза.

Інгредієнти: 400 г лосося або іншої червоної риби, 1 середня капуста броколі, 1 яйце, сіль і перець за смаком, борошно та олія для смаження.

Читайте також: Що додати у котлети з курячого філе, щоб були ніжними і соковитими: оригінальний рецепт.

Фото: instagram.com/vdoma.smachno/

Приготування рибних котлет

Червону рибу чистимо від кісточок та плівок, ріжемо на дрібні шматочки або недовго перебиваємо у блендері.

Брокколі опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин. Готову капусту охолоджуємо, розділяємо на суцвіття та подрібнюємо.

У мисці з'єднуємо рибу та броколі, вбиваємо яйце, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо фарш.

Формуємо рибні котлети вологими руками, обмакуємо в борошно і обсмажуємо з обох боків на оливковій або соняшниковій олії. 3-4 хвилини з кожного боку буде достатньо, щоб риба приготувалася.

Дізнайтеся також, як в домашніх умовах приготувати лазанью - традиційну італійську страву.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні