Лайм

Як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби та броколі: простий рецепт

Рецепт стане в нагоді для повсякденного та святкового меню

Рибні котлети – смачна та корисна альтернатива м'ясним стравам, і готувати їх можна по-різному. Раніше ми розповідали, як зробити котлети з консервованої сардини та рису, а тепер підібрали новий рецепт – з червоною рибою та броколі, в якій багато вітаміну С, А, Е, а також мінералів – калію, кальцію, магнію та заліза.

Інгредієнти: 400 г лосося або іншої червоної риби, 1 середня капуста броколі, 1 яйце, сіль і перець за смаком, борошно та олія для смаження.

Читайте також: Як зробити швидкі "рибні" котлети з крабових паличок: простий рецепт.

Фото: instagram.com/vdoma.smachno/

Приготування рибних котлет

Червону рибу чистимо від кісточок та плівок, ріжемо на дрібні шматочки або недовго перебиваємо у блендері.

Брокколі опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин. Готову капусту охолоджуємо, розділяємо на суцвіття та подрібнюємо.

У мисці з'єднуємо рибу та броколі, вбиваємо яйце, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо фарш.

Формуємо рибні котлети вологими руками, обмакуємо в борошно і обсмажуємо з обох боків на оливковій або соняшниковій олії. 3-4 хвилини з кожного боку буде достатньо, щоб риба приготувалася.

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею