Лайм

Що додати в рибні котлети, щоб зробити їх ще смачнішими: цікавий рецепт

Спробуйте нове поєднання

Будь-який вид гарніру відмінно доповнять не лише ніжні тефтелі у вершковому соусі, а також і котлети з білої риби. Як їх приготувати за одним із найсмачніших рецептів – читайте на сторінці далі.

Читайте на тему: Що таке качана каша – українська страва, яка вражає смаком і способом приготування.

Фото: pinterest

Інгредієнти: філе білої риби – 800 г, батор – 150 г, вершки – 100 мл, печінка тріски консервована - 1 банка, сіль, перець - за смаком, рослинна олія - 3 ст. л, панірувальні сухарі - 60 г.

Приготування: з батона зрізаємо скоринку, а м’якуш замочуємо у вершках на 10 хвилин. Далі рибне філе та батон пропускаємо через м’ясорубку. Наші компоненти солимо, перчимо і добре перемішуємо.

Наступний крок - розділяємо фарш на 12 однакових частин. З банки з печінкою тріски зливаємо олію. Великі шматочки розділяємо на кілька частин.

Потім беремо одну заготівлю з фаршу і притискаємо таким чином, щоб за формою вона нагадувала коржик. Кладемо у центр шматочок печінки і закриваємо зверху фаршем, щоб начинка опинилася всередині.

Читайте також: Як смачно приготувати курячу печінку: рецепт у сметані, який доповнить щоденне меню.

Таким же чином продовжуємо робити із іншими розподіленими частинами фаршу. Наостанок обвалюємо кожну сформовану котлету в панірувальних сухарях.

Пательню добре розігріваємо, наливаємо олію. Починаємо смажити нашу страву на середньому вогні. Коли котлети стануть м’якими і добре підсмажаться з обох сторін, знімайте їх з пательні. Дайте страві кілька хвилин охолонути і сміливо куштуйте, смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні