Будь-який вид гарніру відмінно доповнять не лише ніжні тефтелі у вершковому соусі, а також і котлети з білої риби. Як їх приготувати за одним із найсмачніших рецептів – читайте на сторінці далі.
Читайте на тему: Що таке качана каша – українська страва, яка вражає смаком і способом приготування.
Інгредієнти: філе білої риби – 800 г, батор – 150 г, вершки – 100 мл, печінка тріски консервована - 1 банка, сіль, перець - за смаком, рослинна олія - 3 ст. л, панірувальні сухарі - 60 г.
Приготування: з батона зрізаємо скоринку, а м’якуш замочуємо у вершках на 10 хвилин. Далі рибне філе та батон пропускаємо через м’ясорубку. Наші компоненти солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Наступний крок - розділяємо фарш на 12 однакових частин. З банки з печінкою тріски зливаємо олію. Великі шматочки розділяємо на кілька частин.
Потім беремо одну заготівлю з фаршу і притискаємо таким чином, щоб за формою вона нагадувала коржик. Кладемо у центр шматочок печінки і закриваємо зверху фаршем, щоб начинка опинилася всередині.
Читайте також: Як смачно приготувати курячу печінку: рецепт у сметані, який доповнить щоденне меню.
Таким же чином продовжуємо робити із іншими розподіленими частинами фаршу. Наостанок обвалюємо кожну сформовану котлету в панірувальних сухарях.
Пательню добре розігріваємо, наливаємо олію. Починаємо смажити нашу страву на середньому вогні. Коли котлети стануть м’якими і добре підсмажаться з обох сторін, знімайте їх з пательні. Дайте страві кілька хвилин охолонути і сміливо куштуйте, смачного!
- Страва вийде смачною: дізнайтесь також секрети приготування без панірувальних сухарів.
Цікаві новини для вас:
- Незвичний спосіб приготування дерунів з м'ясом, який точно варто спробувати хоч раз.
- Додайте горошок і бекон: рецепт приготування смачного омлету.
- Що зробити з консервованого тунця: смачні і прості рецепти на кожен день.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.