Лайм

Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею: швидкий і цікавий рецепт

Приготуйте таку страву на обід чи вечерю

Кожна господиня має улюблену страву з картоплі. Хтось любить готувати молоду картоплю на сковороді, а інші – деруни з курячим філе. theLime підібрав оригінальний рецепт м'яса по-французьки з картоплею, яке можна зробити на обід або вечерю.

Читайте також: Як приготувати м'ясо по-французьки з тертою картоплею: детальний рецепт.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: куряче філе або будь-яке інше м'ясо, картопля, цибуля, вершки, сир моцарелла, твердий сир, печериці, помідори.

Приготування:

Картоплю очищаємо, промиваємо у проточній воді та нарізаємо тонкими скибочками.

Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо невеликими кубиками.

Помідор споліскуємо у воді і нарізаємо кружальцями.

Печериці очищаємо та нарізаємо тонкими слайсами.

Читайте також: Як приготувати картопляні крокети з фаршем: простий рецепт.

Потім підготуємо м'ясо: куряче філе розрізаємо на тонкі шматочки і трохи відбиваємо.

Форму для випікання змащуємо рослинною олією. Викладаємо на дно в один шар нарізану картоплю, солимо і перчимо.

Потім викладаємо м'ясо, зверху посипаємо нарізаною цибулею, потім - помідори, гриби.

Зверху посипаємо натертим твердим сиром, моцарелою та поливаємо майонезом.

Ставимо в розігріту до 180°С духовку і випікаємо близько 40 хвилин.

Цікаві новини для вас:

  1. Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі.
  2. Як приготувати солянку з ковбасою та свининою: простий рецепт.
  3. Що приготувати зі свинини: рецепт із овочами в духовці до святкового столу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні