Сніданок – найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому чимало господинь намагаються щодня балувати свою родину незвичними стравами на сніданок, наприклад, млинцями, сирниками, яблучними оладками або гарбузовими панкейками. theLime вирішив також поділитися простим рецептом бананових панкейків без цукру.
Інгредієнти: банан (1 шт.), яйце (1-2 шт.), борошно (80 г), розпушувач (1 ч. л.).
Приготування:
Банан очищаємо від шкірки та розминаємо виделкою у пюре. Потім додаємо до нього яйце і ретельно перемішуємо.
В окрему ємність просіюємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо їх у бананове пюре, ретельно перемішуємо декілька разів. Занадто довго перемішувати не потрібно, щоб тісто залишилося повітряним.
Читайте також: Виходять пишними та ніжними. Рецепт справжніх американських панкейків на кефірі.
Сковороду ретельно розігріваємо з рослинною олією чи вершковим маслом.
На розігріту сковороду акуратно викладаємо ложкою трохи тіста. У середньому на 1 панкейк потрібно 2 ст. л. тіста. Потім накриваємо її кришкою, а коли на панкейках почнуть утворюватись бульбашки – перевертаємо на інший бік.
Перекладаємо готові панкейки на тарілку і проробляємо те саме, доки не закінчиться тісто.
Подаємо ароматні панкейки без цукру до столу та насолоджуємось смаком. Можна полити їх медом, згущеним молоком, джемом або варенням.
- Раніше ми розповіли, як приготувати до чаю смачні макові млинці.
- Читайте також на theLime, як зробити смачні міні-панкейки на молоці.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.