Лайм

Як навчитися готувати пухкі бананові панкейки: простий рецепт без цукру

Зробити їх простіше простого

Сніданок найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому чимало господинь намагаються щодня балувати свою родину незвичними стравами на сніданок, наприклад, млинцями, сирниками, яблучними оладками або гарбузовими панкейками. theLime вирішив також поділитися простим рецептом бананових панкейків без цукру.

Інгредієнти: банан (1 шт.), яйце (1-2 шт.), борошно (80 г), розпушувач (1 ч. л.).

Фото: instagram.com/pikush_honey

Приготування:

Банан очищаємо від шкірки та розминаємо виделкою у пюре. Потім додаємо до нього яйце і ретельно перемішуємо.

В окрему ємність просіюємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо їх у бананове пюре, ретельно перемішуємо декілька разів. Занадто довго перемішувати не потрібно, щоб тісто залишилося повітряним.

Читайте також: Виходять пишними та ніжними. Рецепт справжніх американських панкейків на кефірі.

Сковороду ретельно розігріваємо з рослинною олією чи вершковим маслом.

На розігріту сковороду акуратно викладаємо ложкою трохи тіста. У середньому на 1 панкейк потрібно 2 ст. л. тіста. Потім накриваємо її кришкою, а коли на панкейках почнуть утворюватись бульбашки – перевертаємо на інший бік.

Перекладаємо готові панкейки на тарілку і проробляємо те саме, доки не закінчиться тісто.

Подаємо ароматні панкейки без цукру до столу та насолоджуємось смаком. Можна полити їх медом, згущеним молоком, джемом або варенням.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою