Лайм

Ідеальна намазка для бутербродів: як приготувати салат з тунцем і зеленню

Така страва підходить для тостів та свіжого хліба

Консервований тунець - універсальний інгредієнт, який можна додавати до салатів, у макарони або до начинки для піци. Роблять з нього і смачну намазку для бутербродів, і один з таких рецептів theLime підготував для вас.

Інгредієнти: 1 банка консервованого тунця у власному соку (180 г), 1 стебло селери (50 г), половина невеликої цибулини (50 г), 1 ст. ложка білого солодкого йогурту, 2 ст. ложки лимонного соку, 2 ч. ложки гірчиці, 1 стебло зеленої цибулі, невеликий пучок петрушки, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Читайте також: Ідеї для смачних бутербродів: топ-4 рецепти яєчного салату, який можна намазати на хліб.

Фото: instagram.com/my__favorite__recipes__/

Приготування:

Наріжте цибулю та селеру дрібними кубиками або подрібніть їх у блендері. Шматочки при цьому мають бути помітними, а не у вигляді кашки.

Змішайте цибулю та селеру з лимонним соком. Додайте нарізану зелень, сіль і перець.

Злийте рідину з банки тунця і, при необхідності, розімніть його виделкою. Додайте рибу до решти салату і заправте йогуртом та гірчицею. Добре перемішайте усі інгредієнти.

Такий салат стане чудовою намазкою для бутербродів, тостів та грінок. Якщо вам не подобається запах цибулі, в рецепті її можна замінити вареним круто яйцем і парою маринованих огірків.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею