Консервований тунець - універсальний інгредієнт, який можна додавати до салатів, у макарони або до начинки для піци. Роблять з нього і смачну намазку для бутербродів, і один з таких рецептів theLime підготував для вас.
Інгредієнти: 1 банка консервованого тунця у власному соку (180 г), 1 стебло селери (50 г), половина невеликої цибулини (50 г), 1 ст. ложка білого солодкого йогурту, 2 ст. ложки лимонного соку, 2 ч. ложки гірчиці, 1 стебло зеленої цибулі, невеликий пучок петрушки, сіль та чорний мелений перець за смаком.
Читайте також: Ідеї для смачних бутербродів: топ-4 рецепти яєчного салату, який можна намазати на хліб.
Приготування:
Наріжте цибулю та селеру дрібними кубиками або подрібніть їх у блендері. Шматочки при цьому мають бути помітними, а не у вигляді кашки.
Змішайте цибулю та селеру з лимонним соком. Додайте нарізану зелень, сіль і перець.
Злийте рідину з банки тунця і, при необхідності, розімніть його виделкою. Додайте рибу до решти салату і заправте йогуртом та гірчицею. Добре перемішайте усі інгредієнти.
Такий салат стане чудовою намазкою для бутербродів, тостів та грінок. Якщо вам не подобається запах цибулі, в рецепті її можна замінити вареним круто яйцем і парою маринованих огірків.
- Раніше ми розповідали, як зробити домашній плавлений сир з грибами.