Лайм

Ідеальна намазка для бутербродів: як приготувати салат з тунцем і зеленню

Така страва підходить для тостів та свіжого хліба

Консервований тунець - універсальний інгредієнт, який можна додавати до салатів, у макарони або до начинки для піци. Роблять з нього і смачну намазку для бутербродів, і один з таких рецептів theLime підготував для вас.

Інгредієнти: 1 банка консервованого тунця у власному соку (180 г), 1 стебло селери (50 г), половина невеликої цибулини (50 г), 1 ст. ложка білого солодкого йогурту, 2 ст. ложки лимонного соку, 2 ч. ложки гірчиці, 1 стебло зеленої цибулі, невеликий пучок петрушки, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Читайте також: Ідеї для смачних бутербродів: топ-4 рецепти яєчного салату, який можна намазати на хліб.

Фото: instagram.com/my__favorite__recipes__/

Приготування:

Наріжте цибулю та селеру дрібними кубиками або подрібніть їх у блендері. Шматочки при цьому мають бути помітними, а не у вигляді кашки.

Змішайте цибулю та селеру з лимонним соком. Додайте нарізану зелень, сіль і перець.

Злийте рідину з банки тунця і, при необхідності, розімніть його виделкою. Додайте рибу до решти салату і заправте йогуртом та гірчицею. Добре перемішайте усі інгредієнти.

Такий салат стане чудовою намазкою для бутербродів, тостів та грінок. Якщо вам не подобається запах цибулі, в рецепті її можна замінити вареним круто яйцем і парою маринованих огірків.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні