Лайм

Ідеальна намазка для бутербродів: як приготувати салат з тунцем і зеленню

Така страва підходить для тостів та свіжого хліба

Консервований тунець - універсальний інгредієнт, який можна додавати до салатів, у макарони або до начинки для піци. Роблять з нього і смачну намазку для бутербродів, і один з таких рецептів theLime підготував для вас.

Інгредієнти: 1 банка консервованого тунця у власному соку (180 г), 1 стебло селери (50 г), половина невеликої цибулини (50 г), 1 ст. ложка білого солодкого йогурту, 2 ст. ложки лимонного соку, 2 ч. ложки гірчиці, 1 стебло зеленої цибулі, невеликий пучок петрушки, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Читайте також: Ідеї для смачних бутербродів: топ-4 рецепти яєчного салату, який можна намазати на хліб.

Фото: instagram.com/my__favorite__recipes__/

Приготування:

Наріжте цибулю та селеру дрібними кубиками або подрібніть їх у блендері. Шматочки при цьому мають бути помітними, а не у вигляді кашки.

Змішайте цибулю та селеру з лимонним соком. Додайте нарізану зелень, сіль і перець.

Злийте рідину з банки тунця і, при необхідності, розімніть його виделкою. Додайте рибу до решти салату і заправте йогуртом та гірчицею. Добре перемішайте усі інгредієнти.

Такий салат стане чудовою намазкою для бутербродів, тостів та грінок. Якщо вам не подобається запах цибулі, в рецепті її можна замінити вареним круто яйцем і парою маринованих огірків.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як зберігати горіхи, щоб вони довше були свіжими: важливі правила

Експерти розповіли, де і як краще зберігати горіхи, щоб вони якомога довше залишалися хрумкими та смачними

Рибний пиріг з тіста філо за пів години - рецепт Джеймі Олівера

Британський шеф-кухар Джеймі Олівер показав, як він готує рибний пиріг з тіста філо за 28 хвилин

Тренуємо увагу: знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці

Головоломки тренують мозок і увагу - знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці