Лайм

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Приготуйте один чи одразу кілька варіантів

Ну хто із нас не любить швидкі та смачні рецепти? Цього разу ми розповімо, які салати можна приготувати з яєць - ці страви прикрасять як великодній стіл, так і звичайний.

Фото: unsplash.com

Салат із зеленою цибулею

Інгредієнти: 4 яйця, 4 ст. л. сметани, 1 пучок зеленої цибулі, сіль і перець.

Приготування: яйця круто відваріть, після чого дайте їм охолонути. Цибулю дрібно поріжте. Далі всі складові висипте у окрему ємність, заправте сметаною, додайте спеції та ретельно перемішайте. Легкий весняний салат готовий, можна куштувати!

Салат з кукурудзою і яйцем

Інгредієнти: 4 яйця, 200 г консервованої кукурудзи, 150 г твердого сиру, 4 ст. л. майонезу.

Приготування: сир натріть на великій тертці, яйця відваріть круто, а з кукурудзи злийте рідину. Готові яйця почистіть та поріжте потрібними шматочками, додайте до інших компонентів. Яйця, кукурудзу, сир та майонез змішайте в глибокій мисці. Готову страву можете одразу подавати на стіл.

Читайте на тему: Бажаю Божої благодаті! Душевні листівки та привітання з Великоднем.

Салат з плавлених сирків

Інгредієнти: 4 яйця, 2 плавлених сирки, 3 зуб. Часнику, 4 ст. л. майонезу, сіль і перець.

Приготування: яйця зваріть та натріть їх на дрібній тертці. Також подрібніть плавлені сирки. Далі всі складові перемістіть у глибоку тарілку, посоліть, поперчіть, додайте майонез і пропущений через прес часник. Все добре перемішайте – потрібно, щоб утворилася практично однорідна маса. Готовий салат можете одразу подавати на стіл. Також його можна використовувати у якості намазки для тостів або начинки для тарталеток.

Фото: unsplash.com

Салат з яйцем і шинкою

Інгредієнти: 5 яєць, 500 г шинки, 1 болгарський перець, 1 огірок, 200 г консервованої кукурудзи, 1 пучок кропу, 3 ст. л. майонезу, сіль і перець.

Приготування: болгарський перець і огірок помийте і та подрібніть. Кріп дрібно покришіть, а з кукурудзи злийте рідину. Зварені круто яйця поріжте потрібними шматочками та додайте до інших компонентів. Також подрібніть шинку. Не забудьте про спеції, і майонез. Все ретельно перемішайте. Салат готовий, смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесьна канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми