Лайм

Як приготувати солоні сирники з зеленню: простий рецепт

Хрумкі зовні та м'які всередині

Сирники - популярна страва для сніданку, і є багато оригінальних способів їх приготування. Раніше ми розповідали, як зробити легкі сирники з манкою без цукру та борошна, смачні сирники без яєць з бананом, а тепер поділимося простим рецептом солоних сирників із зеленню.

Інгредієнти: кисломолочний сир (400 г), жовтки (2 шт.), твердий сир (130 г), кріп, петрушка, зелена цибуля (за смаком), борошно (70 г), сіль (щіпка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Перекладіть сир у глибоку миску і додайте два жовтки. Твердий сир натріть на середній тертці і перекладіть у сирно-яєчну масу.

Зелень ретельно промийте, просушіть паперовими рушниками та подрібніть. Додайте в тісто для сирників. Потім додайте борошно і добре перемішайте силіконовою лопаткою або дерев'яною ложкою.

Читайте також: Смажити не потрібно: рецепт пишних та ароматних сирників у духовці.

Припиліть борошном дощечку та сформуйте сирники, допомагаючи ножем, щоб надати сирникам красиву рівну форму.

На розігріту сковороду налийте трохи олії, викладіть сирники та обсмажте з двох сторін по 8-10 хвилин на середньому вогні. Має вийти хрумка золотиста скоринка.

Подавайте солоні сирники зі сметаною або просто так.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні