Лайм

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Побалуйте близьких смачною стравою

Млинці з начинкою - смачна та ситна страва, встояти перед якою неможливо. Варіантів начинок для млинців існує безліч, вони можуть бути солоними та солодкими, з соусами чи без. theLime розповість, як приготувати млинці з м'ясом та соусом бешамель - цей рецепт займе почесне місце у вашому домашньому меню.

Читайте також: Рецепт простого торта з вершковим кремом, який готують зі звичайних млинців

Інгредієнти для млинців: яйця (2 шт.), молоко (1,5 склянки), борошно (2/3 склянки), олія (2 ст.л.), сіль, цукор (за смаком).

Інгредієнти для начинки: м'ясний фарш (600 г), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), селера, томатна паста (2 ст.л.), вода (1/2 склянки), сіль, перець ( за смаком).

Інгредієнти для соусу бешамель: вершкове масло (50 г), мука (50 г), молоко (500 мл), сіль, перець (за смаком).

Фото: YouTube

Приготування:

На першому етапі приготуйте млинці. У глибоку миску вбийте яйця, додайте сіль та цукор до смаку. Злегка перемішайте вінчиком, влийте молоко та перемішайте до однорідності. Поступово додайте борошно, перемішуючи вінчиком. В кінці додайте олію. Смажте млинці на сковороді з двох сторін до рум'яного кольору.

Далі приготуйте начинку. Цибулину очистіть і наріжте дрібним кубиком, обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте в сковороду фарш, ретельно перемішайте.

Читайте також: Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску.

Селеру і моркву наріжте кубиком і додайте до начинки, перемішайте. Додайе томатну пасту, воду, сіль, перець і знову перемішайте. Тушкуйте на повільному вогні 15 хвилин.

Зробіть соус. У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте борошно і добре перемішайте. Далі влийте молоко, посоліть і поперчіть. Варіть соус бешамель до загусання.

На кожен млинець викладіть трохи начинки, зверху налийте ложку бешамелю, посипте тертим сиром і заверніть конвертиком. Млинці з начинкою викладіть у форму для запікання в один шар, полийте соусом бешамель, зверху посипте тертою моцарелою. Випікайте у духовці 15 хвилин.

Фото: YouTube

Раніше ми розповідали, як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею: швидкий і цікавий рецепт

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього