Лайм

Як сонячне затемнення 20 квітня вплине на ваш знак Зодіаку: гороскоп від астролога

Астропрогноз для всіх знаків

Гібридне сонячне затемнення 20 квітня відкриє коридор затемнень 2023 року. Його пік припаде на 4:17 за всесвітнім координованим часом (UTC), коли в Україні буде 07:17 ранку. Побачити, як тінь Місяця відкидається на Землю, зможуть мешканці півострова Кейп та острову Барроу у Західній Австралії, а також на острові Дамар та у деяких частинах провінції Папуа в Індонезії.

Фото: pixabay.com

Астролог Ліза Стардаст розповіла виданню Today, що сонячне затемнення в Овні виведе нас із "зони комфорту", оскільки енергія вогню спонукатиме до дії — навіть якщо поточні плани не до кінця продумані. Наслідки затемнення можуть вразити, адже Овен — рвучкий знак. Овни ніколи не зупиняються, штовхають і тягнуть уперед, а якщо не домагаються свого, то давлять ще сильніше.

Читайте також: Зіркові щасливчики: ТОП-3 знаки Зодіаку, чиї мрії здійсняться наприкінці квітня.

Найкращий спосіб протидіяти стресу, який ми можемо відчути під час затемнення, — зробити паузу, перш ніж реагувати на ситуацію, обдумати свої думки, перш ніж викладати їх, вислухати, перш ніж реагувати, і завжди керуватися добротою.

Затемнення 20 квітня - рідкісне та гібридне. Його зовнішній вигляд коливається між повним, коли Місяць повністю закриває сонце, і кільцеподібним, коли зовнішні краї сонця видно, і утворюється "вогняне кільце" навколо Місяця. Попереднє гібридне затемнення відбулося у 2013 році, а наступне очікують у 2031-му.

Ліза Стардаст дала астрологічний прогноз всім знакам Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає на вас 20 квітня в день сонячного затемнення.

Фото: pixabay.com

Овен

Овни будуть дуже зайняті цього дня. Зараз багато хто прагне вашої уваги, розуміння і думки з різних питань. Не відмовляйтеся давати їм це, просто робіть все з обережністю. Трохи "підсолодіть" свої слова, щоб знизити градус напруги.

Телець

Ваша інтуїція буде на висоті під час затемнення. Спробуйте почути, що каже вам підсвідомість. Слухайте свій внутрішній голос у цей час (і завжди).

Читайте також: Ретроградний Меркурій у квітні 2023 року: коли настане і чого варто уникати.

Близнюки

На вас можуть чекати неприємності, пов'язані з друзями. Уникайте сварок і недомовок, говоріть правду якнайшвидше. Розмова до душам допоможе вам прояснити непорозуміння та усунути проблеми на ранньому етапі.

Рак

Ви хочете, щоб вашу працю визнали. Винагорода або відпочинок, на який ви заслуговуєте, назріває давно. 20 квітня вище керівництво може відзначити ваші заслуги. Якщо цього не станеться, побалуйте себе самі: відпочиньте, купіть те, що давно відкладали.

Лев

Сонячне затемнення 20 квітня - гарний час, щоб змінити стандартне мислення та звичний погляд на речі. Відкрийте свій розум новим ідеям. Прогуляйтеся на самоті і подивіться, що спаде на думку.

Діва

Хоча ви ставите для інших високі стандарти, самі не завжди дотримуєтеся власного "протоколу". Зараз варто дотримуватися встановлених вами правил і не порушувати їх навіть для себе коханих.

Терези

Якщо ви хотіли налагодити стосунки, які згасли або опинилися на волосині від розриву, саме час простягнути руку і почати знову. Цей непростий період може стати каталізатором для глибшого зв'язку з тими, хто вам небайдужий.

Фото: pixabay.com

Читайте також: Людей, народжених під цим знаком, люблять найбільше – за доброту, енергію та оптимізм.

Скорпіон

За день потрібно зробити мільйон справ (принаймні так здається). Постарайтеся знайти час для себе, щоб розслабитись, навіть якщо це здається неможливим. Ви побачите, що спокійна медитативна діяльність приносить користь вашому розуму та продуктивності.

Стрілець

Всесвіт закликає вас повірити в себе та ризикнути втілити те, що здавалося неможливим. Поки ви прислухаєтеся до себе і задоволені прийнятими рішеннями, все буде добре.

Козеріг

Суперечки із родичами можуть зайняти центральне місце під час затемнення. Зациклюватися на конфліктах не варто: коли "пил" вляжеться, ви зможете встановити з ними найкращі стосунки. Головне — слухати їх, а таож переконатися, що вони теж чують ваші аргументи.

Водолій

З усіма плітками, які циркулюють у вашому оточенні, важко встежити, що правда, а що перебільшення. Під час затемнення подумайте, наскільки глибоко ви хочете розбиратися в цих правдах і неправдах. Можливо, вам просто варто абстрагуватися та зайнятися нагальними справами.

Риби

Ваші фінанси можуть вимагати певної обережності. Порадьтеся з надійною людиною, щоб спланувати витрати на наступні кілька місяців. Хоча життя з обмеженим бюджетом нікому не подобається, воно допоможе вам повернутися до фінансової стабільності.

Раніше ми розповідали про найменш сумісні знаки Зодіаку, яким важко побудувати добрі стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям