Лайм

Найпростіший пиріг: як приготувати манник на кефірі з ніжним смаком та ароматом

Зробити його простіше простого

У кожного з нас є свій фірмовий рецепт домашньої випічки: хтось готує морквяний пиріг з апельсином, хтось – бананову шарлотку, а інші – грушевий пиріг Невидимку. theLime підготував для вас простий рецепт манника на кефірі, спекти який зможе навіть господиня-початківець.

Інгредієнти: яйця (3 шт.), цукор (1 склянка), ванільний цукор (1 пакетик), розпушувач (1 ч. л.), кефір (1,5 склянки), манна крупа (2 склянки).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Щоб приготувати манник на кефірі, в глибоку миску розбиваємо яйця, збиваємо їх із цукром та ванільним цукром. Найкраще це робити за допомогою міксера – до того часу, поки маса не почне світлішати.

Потім додаємо в яєчну масу кефір і відразу розпушувач. Все ретельно перемішуємо та поступово додаємо манну крупу.

Читайте також: Ніколи не набридне: рецепт тертого пирога з ніжною сирною начинкою.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом та посипаємо манкою. Виливаємо тісто у форму і ставимо в гарячу духову шафу.

Випікаємо 40-50 хвилин. Готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою або зубочисткою.

Подаємо до столу пиріг без борошна, нарізаючи на порційні шматочки. Можна також зробити крем, розрізати пиріг на два коржі та змастити їх – вийде простий торт.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя