Лайм

Сніданок за 10 хвилин: як приготувати смачну піцу на сковороді

Цей рецепт порадує вас своєю легкістю

Піца - для багатьох один із найулюбленіших рецептів, адже він ситний та готується доволі легко. Цю страву можна приготувати не лише з лаваша, замінивши ним тісто, але й на сковорідці. Як це зробити та які компоненти вам знадобляться - читайте далі на theLime.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: 2 яйця, 8 ст. л сметани (20%) або кефір, 9 ст. л борошна, кетчуп, дрібка солі, спеції (паприка, італійськи приправи) або на ваш вибір. Для начинки: помідор та болгарський перець, 30 г твердого сиру. За бажанням можна додати ковбаску, відварену курячу грудку чи бекон. Зелень: зелена цибуля та кінза (або іншу).

Приготування: робимо основу для піци. Для цього в окремій ємності з’єднуємо яйця, сметану, борошно, кетчуп, сіль та спеції. Всі компоненти перемішуємо до однорідної маси, щоб не залишилося грудочок. Тісто для піци готове. Викладаємо його на розігріту сковорідку і зверху починаємо викладати нашу начинку, яку ми завчасно подрібнили.

Читайте також: З цим рецептом замовляти піцу вже не захочеться: готуємо смачну Маргариту вдома.

Перець, помідори, ковбасу чи курячу грудку, сир та зелень – всі складові викладаємо на основу. Тісто ставимо готуватися на середній вогонь. Коли всі інгредієнти вже на сковорідці, готуємо піцу близько 10 хвилин під кришкою.

Фото: unsplash.com

Готову страву знімаємо з плити, даємо охолонути, куштуємо і насолоджуємось неповторним смаком! Швидка та легка в приготуванні піца виручить у випадку, коли зовсім немає часу, щоб довго стояти на кухні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні