Лайм

Сирники з манкою - найпопулярніший рецепт: як приготувати їх без борошна

Знадобиться мінімум компонентів та зусиль

Якщо сирники - це один із ваших улюблених варіантів сніданку чи перекусу, у нас є для вас в запасі ще одна ідея їх приготування. Раніше ми вже розповідали, як зробити млинці без яєць і молока, а цього разу поділимося рецептом сирників без додавання борошна.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: 400 гр кисломолочного сиру (творогу), 1 яйце, 4-5 ст. л. манки (чим більшою є жирність сиру, тим більше потрібно манки), 1 банан, 1 ч. л. ванільного цукру, борошно (для обвалювання), кокосова олія (для смаження).

Приготування: в окремій ємності з'єднуємо сир, яйце та подрібнений вилкою банан. До цих компонентів додаємо ванільний цукор та манку. За бажанням можна також покласти родзинки (попередньо потрібно запарити їх окропом). Залишаємо масу постояти 10-15 хвилин - для того, щоб манка набухла і увібрала в себе вологу.

Читайте на тему: З медом замість цукру: як приготувати ліниві вареники по закарпатському рецепту.

Після того, як вказаний час минув, повертаємося до приготування. З тіста, яке у нас вийшло, формуємо сирники, обвалюємо їх у борошні та обсмажуємо з обох сторін на сковорідці. Готувати страву потрібно на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.

Фото: unsplash.com

Готові сирники викладаємо на тарілку, попереднього застелену паперовою серветкою - щоб таким чином забрати залишки олії.

Ніжні сирники можна подавати як зі сметаною, так із варенням, фруктами чи ягодами. Або ж, наприклад, посипте млинці цукровою пудрою. Смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу