Лайм

Осінній манікюр з сухоцвітами - красивий і ніжний тренд: фото модних нігтів

Спробуйте один чи кілька варіантів

В тренді цієї осені не лише зелений, коричневий та золотий манікюр, але також і покриття із сухоцвітами. Його характерною головною деталлю є висушені живі квіти та листочки різних форм, що щільно прилягають до нігтьової пластини і виглядають максимально незвичайно.

Далі розповімо про те, на які дизайни варто звернути увагу та поєднання яких тонів обрати.

Читайте також: Як виглядає найбільший тренд манікюру на вересень 2023 року: фото модних нігтів.

Нюдові відтінки із пастельними квітами

Цей варіант манікюру сподобається тим, хто обожнює лаконічність та простоту. Оберіть приємний світло-рожевий чи молочний відтінок і на один чи кілька нігтиків додайте сухоцвіти по всій довжині. Основу оберіть напівпрозору, аби дизайн виглядав якомога яскравіше.

Фото: pinterest

Сухоцвіти на мигдальній формі

Ще одна вдала комбінація, яка може знадобитися тим, хто любить носити довгі нігті. Оберіть будь-який колір на свій смак і до нього підберіть відповідний дизайн – таким чином, аби все разом виглядало гармонійно та радувало ваше око.

Фото: pinterest

Сухоцвіти у хаотичному порядку

Якщо не бажаєте просто викладати їх по всій довжині однаково, можна повторити ідею, яку бачите на фото нижче. Наприклад, викласти візерунки уздовж на кінчику чи в зоні кутикули, створивши асиметричний дизайн.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Який верхній одяг носити цієї осені: модні куртки та пальта 2023 року.

Сухоцвіти на нігтях квадратної форми

Така нігтьова пластина виглядає ефектно сама по собі, а додавши кілька вдалих деталей, вдасться досягнути більш цікавішого ефекту. Оберіть спокійні тони чи, навпаки, яскраві та насичені, щоб створити той манікюр, який вам хочеться саме цієї миті.

Фото: pinterest

Сухоцвіти у поєднанні з омбре

Омбре - популярна техніка у нейл-арті, коли один колір переходить в інший і навпаки. У даному випадку рожевий переходить у пастельно-молочний. Поверх цього покриття майстер додав маленькі рожеві та золотисті квіточки, аби підкреслити манікюр та зробити його більш довершеним.

Фото: pinterest

Різнокольорові сухоцвіти

У такому випадку на кожному пальчику у вас будуть квіти, які матимуть різну форму, розмір та колір.

Фото: pinterest

Об'ємні сухоцвіти

Якщо ж бажаєте поекспериментувати, спробуйте квіти, які мають об'єм та точно не залишиться непоміченими. Проте варто пам'ятати, що у такому варіанті дизайну деталі можуть зачіплятися під час виконання повсякденних справ, що може призвести до невеликого дискомфорту. Однак якщо вас це не лякає, сміливо пробуйте такий манікюр.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Як урізноманітнити чорний манікюр: сучасні дизайни нігтів для будь-якого випадку.

Сухоцвіти по всій довжині

Чудово підійде для тих, хто любить форму м'який квадрат та короткі нігті. Оберіть насичену основу, поверх якої додайте різнокольорові сухоцвіти та розмістіть їх таким чином, яким вам хочеться.

Фото: pinterest

Мінімалістичні сухоцвіти

У такому разі використовується прозора основа і поверх неї наносяться візерунки, розташовані по всій нігтьовій пластині. Виглядатиме таке покриття злегка хаотично, проте точно небанально.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього