Лайм

Бризоль - це французький омлет з начинкою: як приготувати його в духовці

З цим рецептом легко впорається навіть кулінар-початківець

Омлет можна готувати по-різному, і оскільки назва цієї страви має французьке походження, те саме стосується і багатьох його рецептів. Раніше ми розповідали, як готувати пишний пуляр, а тепер підібрали рецепт бризолі - тонких млинців з омлету, в які загортають різноманітну начинку, наприклад, гриби.

Інгредієнти: 5 яєць, 200 г тертого сиру, 500 г шампіньонів, 1 цибулина, кріп, сіль та перець за смаком.

Читайте також: Чому варто спробувати шакшуку замість звичайної яєчні: цей рецепт став хітом.

Приготування:

Печериці очищаємо та нарізаємо кубиками. Цибулину дрібно шаткуємо.

На розігрітій сковороді в оливковій олії обсмажуємо гриби. Коли вони пустять воду, додаємо цибулю, спеції та сіль. Перемішуємо і готуємо, поки цибуля не стане прозорою.

У миску вбиваємо яйця, трохи збиваємо віночком до однорідності і додаємо натертий сир. Добре перемішуємо, щоб сир рівномірно розподілився у яєчній суміші.

Деко застилаємо пергаментом, виливаємо яєчно-сирну суміш і лопаткою розподіляємо, щоб вона запеклася рівним млинцем. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Читайте також: Рецепт корисного сніданку: як приготувати вівсяномлинець з яйцем і томатами.

Виймаємо млинець з духовки, зменшуємо її температуру до 180 градусів.

На омлет викладаємо грибну начинку рівним шаром. Посипаємо кропом, згортаємо рулетиком і загортаємо в пергаментний папір. У такому вигляді відправляємо в духовку ще на 15 хвилин. Готовий бризоль нарізаємо скибочками та їмо із задоволенням.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні