Лайм

Бризоль - це французький омлет з начинкою: як приготувати його в духовці

З цим рецептом легко впорається навіть кулінар-початківець

Омлет можна готувати по-різному, і оскільки назва цієї страви має французьке походження, те саме стосується і багатьох його рецептів. Раніше ми розповідали, як готувати пишний пуляр, а тепер підібрали рецепт бризолі - тонких млинців з омлету, в які загортають різноманітну начинку, наприклад, гриби.

Інгредієнти: 5 яєць, 200 г тертого сиру, 500 г шампіньонів, 1 цибулина, кріп, сіль та перець за смаком.

Читайте також: Чому варто спробувати шакшуку замість звичайної яєчні: цей рецепт став хітом.

Приготування:

Печериці очищаємо та нарізаємо кубиками. Цибулину дрібно шаткуємо.

На розігрітій сковороді в оливковій олії обсмажуємо гриби. Коли вони пустять воду, додаємо цибулю, спеції та сіль. Перемішуємо і готуємо, поки цибуля не стане прозорою.

У миску вбиваємо яйця, трохи збиваємо віночком до однорідності і додаємо натертий сир. Добре перемішуємо, щоб сир рівномірно розподілився у яєчній суміші.

Деко застилаємо пергаментом, виливаємо яєчно-сирну суміш і лопаткою розподіляємо, щоб вона запеклася рівним млинцем. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Читайте також: Рецепт корисного сніданку: як приготувати вівсяномлинець з яйцем і томатами.

Виймаємо млинець з духовки, зменшуємо її температуру до 180 градусів.

На омлет викладаємо грибну начинку рівним шаром. Посипаємо кропом, згортаємо рулетиком і загортаємо в пергаментний папір. У такому вигляді відправляємо в духовку ще на 15 хвилин. Готовий бризоль нарізаємо скибочками та їмо із задоволенням.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Яблучний хлібчик, який складається лише з начинки - рецепт ароматної випічки

Випічка з яблук має сотні варіантів, але це завжди смачно і просто - пропонуємо приготувати яблучний хлібець, в якому одна начинка

Знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці - у вас є 11 секунд

Головоломки корисні для тренування мозку - знайдіть на картинках 5 відмінностей

Голубці з цибулі - незвичайний рецепт, що змусить забути про класичні

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як готує голубці з цибулі - це дуже смачно і корисно