Лайм

Від веселих до моторошних: оригінальні ідеї манікюру на Хелловін-2023

Манікюр на свято Хелловін - це креативний спосіб привнести яскраву атмосферу в похмурі осінні будні. Ви можете покрити нігті різними моторошними або веселими малюнками, щоб перейнятися духом Хелловіна. Ось кілька ідей та порад щодо манікюру, який включає модні тенденції 2023 року.

Покрийте нігті помаранчевим та чорним – традиційними кольорами Хелловіна. Також на будь-яке покриття можна додати кумедний нейл-арт на тему свята, наприклад, гарбузик, кажанів або павуків.

Читайте на тему: Як прикрасити оселю на Хелловін: 11 креативних ідей з підручних засобів.

Фото: https://www.instagram.com/heygreatnails/

Фото: https://www.instagram.com/behindthechair_com/

Величезну різноманітність дизайнів пропонує актуальний кольоровий френч. На Хелловін кінчики нігтів можна покрити чорним або червоним лаком, додавши кілька крапельок, що стікають, - це створить моторошний ефект.

Фото: https://www.instagram.com/nailsxmina/

Фото: https://www.instagram.com/napaznokciach

Фото: https://www.instagram.com/nailsbysmf/

Нафарбуйте нігті нюдовим кольором і намалюйте примарні обличчя білим та чорним лаком для нігтів. Ви можете зробити їх милими або страшними, залежно від ваших уподобань.

Фото: https://www.instagram.com/napaznokciach

Фото: https://www.instagram.com/heygreatnails/

Нігті у вигляді ліхтаря Джека - традиційний дизайн на Хелловін. Нафарбуйте нігті помаранчевим та створіть дизайн у вигляді вирізаного гарбуза за допомогою чорного лаку для нігтів.

Читайте також: Немає костюма на Хелловін? Ось 10 ідей макіяжу, що його замінить.

Фото: Pinterest

Гострі нігті-стилети ідеально підходять для манікюру на Хелловін-2023. Досягти страхітливого ефекту можна за допомогою градієнтного дизайну, коли біля основи ніготь залишається світлим, а біля кінчика - чорним або бордовим.

Нафарбуйте нігті в чорний колір і створіть хитромудрі візерунки у вигляді павутини, використовуючи білий або срібний лаки для нігтів. Ви можете також додати малюнок невеликого павука для додаткового акценту.

Фото: https://www.instagram.com/napaznokciach/

Чорний манікюр можна зробити більш стильним і тематичним, додавши анімалістичні малюнки, що поєднують матовий та глянсовий лаки.

Читайте також: Манікюр "шоколадне асорті" завойовує серця модниць: як виглядає цей тренд.

Фото: https://www.instagram.com/nailitmedia/

Не забудьте нанести базове покриття, щоб захистити натуральні нігті, і верхнє покриття, щоб закріпити манікюр на Хелловін та продовжити його термін носіння. Ви також можете використовувати наклейки для нігтів або трафарети для більш складних дизайнів. Отримуйте задоволення та проявляйте творчий підхід до манікюру на Хелловін!

Дізнайтеся також, що таке нігті BIAB, які стали популярною альтернативою гель-лаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Як красиво привітати маму з Днем матері – свято в Україні у 2024 році відзначають 12 травня

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам