Лайм

З трафаретом буде простіше: наглядна інструкція з вирізання гарбуза на Хелловін

Зробіть сім'єю до свята

Світильник з гарбуза або Джек-ліхтар - символ і невід'ємний атрибут Хелловіна, який легко можна зробити в домашніх умовах. Він створить в оселі особливу атмосферу, а процес створення стане захоплюючим заняттям й для дорослих, й для дітей. Як вирізати гарбуз на Хелловін своїми руками - далі в матеріалі.

Читайте також: Яку зачіску зробити дівчинці на Хелловін: два простих і веселих варіанти до свята.

Фото: pixabay.com

Простий спосіб з трафаретом

Трафарет істотно спрощує роботу, тому такий спосіб підійде для карвінгістів-початківців. Шаблон допоможе зробити все якісно і швидко, та виручить тих, у кого повністю відсутні художні навички та вміння малювати. Варіантів трафаретів існує безліч - від моторошних або смішних мордочок до відьмочок, павутиння або написів.

Фото: pinterest.com

Щоб вирізати гарбуз за допомогою трафарету, спочатку виберіть шаблон, який сподобався. Роздрукуйте його та прикладіть до очищеного гарбуза. Акуратно за допомогою гострого ножа позначте контури малюнка трафарету. Зніміть залишки паперу та виріжте Джек-ліхтар.

Читайте також: Венздей, Русалонька та інші ідеї дитячих костюмів на Хелловін-2023: фото.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Гарбуз за власним малюнком

Спочатку підготуйте гарбуз. Зріжте верхівку з хвостиком і акуратно витягніть усе насіння, використовуючи ложку. Намалюйте обличчя Джека або будь-який інший малюнок і виріжте по контуру. Помістіть свічку всередину, запаліть її і закрийте кришкою.

Фото: pixabay.com

Гарбуз із пап'є-маше

Тут як основа знадобиться не гарбуз, а повітряна кулька. Надуйте її до потрібного розміру і за допомогою шнурка та скотчу надайте їй форму гарбуза. Далі приклейте до кульки мокрі шматки паперових рушників. Зверху накладіть сухі шматки. Потім нанесіть по всій поверхні клей ПВА. Дайте гарбузові висохнути, а потім розмалюйте.

Дізнайтеся також, звідки взялося свято Хелловін та що означають його традиції.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг