Лайм

Немає костюма на Хелловін? Ось 10 ідей макіяжу, який його замінить

Його без особливих зусиль можна зробити самостійно

Щороку 31 жовтня в світі святкують кельтське свято Хелловін або, як його ще називають, День всіх святих. Чимало людей заздалегідь готуються до нього, продумують костюми і влаштовують тематичні вечірки. І якщо ви вже прикрасили будинок напередодні свята, подбайте про свій образ, зробивши яскравий макіяж. theLime підібрав для вас найкреативніші ідеї.

Читайте також: Простий образ на Хелловін-2023: як зробити костюм Брітні Спірс із відомого кліпу.

Якщо ви збираєтеся з'явитися на вечірці в образі відьми, можна зробити легкий макіяж з акцентом на очах і губах. Для цього досить виділити їх за допомогою яскравих тіней і губної помади незвичного кольору, наприклад, зеленого.

Фото: pinterest.com

Традиційним для Хелловіна також вважається образ вампіра. Щоб створити його, необхідно мінімум косметики: губи підкреслити червоною помадою, очі виділити чорними стрілками. Доповнити образ можна ефектними лінзами і накладними іклами.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант макіяжу - з павуковими лапками. Для початку зробіть макіяж у стилі "смокі айс", а потім домалюйте лапки павука, які можна прикрасити стразами. Губи нафарбуйте червоною помадою і обведіть контур чорним олівцем.

Фото: pinterest.com

А якщо ви хочете виблискувати на святі в казковому образі, радимо купити різні блискітки, паєтки і стрази для макіяжу та прикрасити ними себе або кращу подругу. Доповніть образ пишним атласним платтям та короною на голові.

Читайте також: Від веселих до моторошних: оригінальні ідеї манікюру на Хелловін-2023.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - макіяж із підтьоками під очима. Його традиційно роблять чорним кольором, імітуючи при цьому мерців, зомбі або відьом. Однак можна поекспериментувати і зробити образ, наприклад, русалки або принцеси, використовуючи блискітки сіро-голубого відтінку.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити нестандартний образ за мотивами фільму "101 далматинець". На одній половині обличчя зробити просто яскравий макіяж, а другу загримувати, імітуючи плями цієї породи собак. На шиї і зоні декольте також можна зробити такі плями.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите мінімалістичні образи, радимо вам повторити макіяж з незвичним акцентом на очах. Для його створення знадобиться лише тонкий маркер-підводка, яскраві тіні й туш.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант макіяжу на Хелловін - образ померлої нареченої. Для цього знадобляться білі олівці, тіні, а також туш зі світлими блискітками. За бажанням образ можна доповнити білою перукою і прикрасою на голові.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити стриманий, але стильний варіант у стилі пікової дами. Для цього досить вирівняти тон обличчя і намалювати знак, що позначає масть. Губи виділіть чорною помадою, а очі - накладними віями.

Читайте також: Венздей, Русалонька та інші ідеї дитячих костюмів на Хелловін-2023: фото.

Фото: pinterest.com

Ще одна смілива ідея - макіяж у стилі суперзлодійки з коміксів Харлі Квінн. Щоб зробити його, виділіть губи чорною або червоною помадою. На одному оці зробіть акценти рожевим, а на іншому - синім кольором. Також можна доповнити образ невеликими сердечками в області вилиць.

Фото: pinterest.com

Дізнайтесь також, звідки взялося свято Хелловін і що означають його традиції.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво  

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото