Лайм

Яку зачіску зробити дівчинці на Хелловін: два простих та веселих варіанти до свята

Повторити їх зовсім не складно

Свято Хелловін відзначають у ніч з 31 жовтня на 1 листопада, і багато шкіл та дитячих садків у цей період проводять тематичні заходи. Батькам доводиться виявляти креативність, щоб придумати кумедні та недорогі образи для дітей. Тематична зачіска та макіяж або легкий грим - найдоступніший варіант.

Для дівчаток з довгими або середньої довжини волоссям можна зробити прості та кумедні зачіски на Хелловін. Аксесуари для таких зачісок знайдуться майже в кожному будинку, а якщо їх доведеться купувати, то на них піде мінімум коштів.

Читайте на тему: Як прикрасити будинок на Хелловін: 11 креативних ідей з підручних засобів.

Зачіска "привиди"

Фото: YouTube

Волосся розділяємо на прямий проділ, добре розчісуємо, збризкуємо лаком і зав'язуємо у два високі хвости. Обидва хвости заплітаємо в коси, після чого закручуємо в пучки і фіксуємо невидимками.

Зверху пучки накриваємо білими паперовими або тканинними серветками, перетягуємо біля основи гумками білого кольору. Маркером малюємо на серветках очі і рот, як у привидів.

Читайте також: Венздей, Русалонька та інші ідеї дитячих костюмів на Хелловін-2023: фото.

Зачіска "павук"

Фото: YouTube

Основа такої дитячої зачіски на Хелловін - такі ж високі пучки, як і в попередньому варіанті. Але декоруються вони інакши.

Дві чорні шкарпетки обрізаємо до потрібної довжини, щоб натягнути зверху на пучки як "чохли". Фіксуємо їх чорними гумками, через які пропускаємо "лапки павука" - чорні шнурки або провідки, які добре тримають форму.

Павучкам можна намалювати чи приклеїти очі. Для цього використовуйте білий лак для нігтів, канцелярський коректор або спеціальні іграшкові очі-наклейки, які продаються в багатьох магазинчиках і кіосках.

Доповнити образ дівчинки на Хелловін-2023 можна за допомогою "гриму" - чорною підводкою намальується на щоці павучка, сердечка, кажана, павутинку або інший малюнок.

Раніше ми розповідали, як приготувати гарбузові маффіни на Хелловін-2023.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно