Лайм

Балаяж не виходить із трендів: які зачіски будуть модними у 2024 році

Як підстригтися та пофарбуватися, щоб бути у тренді

Перед новим сезоном дівчата оновлюють не лише гардероб, а й зачіску. У 2024 році знову буде модною зачіска Рейчел з "Друзів" і фарбування балаяж. Які ще стрижки й техніки будуть у тренді у новому році виданню Glamour розповіли експерти косметичної компанії Millies, які використали можливості штучного інтелекту.

Читайте також: Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото.

Модні жіночі зачіски 2024 року

Фото: instagram.com/taunidawson / instagram.com/lefevrediary / instagram.com/rotemifergan

Контурна стрижка

ІІ спрогнозував, що контурна стрижка стане одним із головних трендів 2024 року. Ця техніка спрямована на створення зручної форми зачіски. Стиліст використовує шари та кути, щоб створити образ, який підкреслює ваші риси.

Фото: instagram.com/rotemifergan

Короткі багатошарові стрижки

Коротке волосся буде в тренді у 2024 році, а багатошарові стрижки додадуть об'єму і текстури. Така унісекс-зачіска підійде власницям тонкого волосся, оскільки допоможе додати об'єм.

Фото: instagram.com/lefevrediary

Вплив ретро

Ми можемо подякувати минулим десятиліттям за те, що вони подарували нам зачіску "кудлатий хвіст", стрижку "Рейчел" і чубчики-шторки, які досі є домінуючими тенденціями в зачісках і, на думку штучного інтелекту, ця тенденція збережеться й в 2024 році.

Фото: instagram.com/patrickta

Боб у стилі Хейлі Бібер

Не можна заперечувати вплив Хейлі Бібер на тенденції у світі краси. Вона допомогла популяризувати нігті у вигляді глазурованого пончика, макіяж у стилі "полуничка", а тепер її стрижка боб з м'яким пасмом змушує багатьох переглянути свою довжину волосся. Цей елегантний, сучасний варіант класичного боба стане чудовим вибором для людей із середнім та довгим волоссям.

Читайте також: Стрижка Вікторії Бекхем з 1990-х стала трендом у 2023 році: як вона виглядає.

Фото: instagram.com/haileybieber

Втілення природних текстур

Останнім часом дівчата відмовляються від структурованих укладок і дозволяють волоссю "робити те, що вони хочуть". У 2024 році ми побачимо більше природних і розпущених локонів, кучерявого волосся.

Фото: instagram.com/iamzoefoster

Стрижка "метелик"

Для тих, хто шукає м'якший варіант укладки, в останній рік популярність набирають стрижка каскад "метелик", і у 2024 році ця тенденція збережеться. Ця стрижка має довгі та розгонисті шари, які створюють м'який та жіночний образ. Це чудовий спосіб надати довгому волоссю рухливість та об'єм.

Фото: instagram.com/biancacolour

Сміливі кольори

Оскільки гламурна естетика альтернативного стилю і гранжу знаходить все більше прихильників, будьте готові до того, що кольори волосся стануть ще більш експериментальними.

Фото: instagram.com/rowisingh

Балаяж

Ще одна одвічна тенденція, яка знову потрапила до списку трендів 2024 року – балаяж. Ця красива техніка фарбування, яка не вимагає особливого догляду, настільки проста, що модниці у всьому світі не збираються від неї відмовлятися. Балаяж створює природний ефект вигорілого волосся.

Фото: instagram.com/taunidawson

Раніше експерти назвали найгірші помилки, яких жінки припускають під час домашнього фарбування волосся.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки