Лайм

Смачна альтернатива "Мімозі": як приготувати салат з тунцем на святковий стіл

Спробуйте новий для себе смак

Якщо салат "Мімоза" - один із ваших улюблених рецептів, і ви не уявляєте святковий новорічний стіл без нього, візьміть на замітку ще одну схожу страву. Зробіть своєрідну альтернативу мімозі: вона за складовими є схожою до цього популярного салату, проте у її складі немає моркви. Детальніше про те, як приготувати салат з тунцем, розповідається далі на сторінці.

Читайте також: Рецепт "Шуби" по-новому до зимових свят: як приготувати салат в лаваші.

Фото: instagram.com/sugaring.ostrog.solodkaledi

Інгредієнти: картопля варена – 2-3 шт, тунець - 1 банка, цибуля - 2 шт, сир плавлений - 2 шт, яйця - 2 шт, майонез, зелень (за бажанням).

Приготування: картоплю та яйця ставимо варитися, відкриваємо банку з тунцем, плавлений сир натираємо на терці. Коли всі основні інгредієнти готові для подальших дій, починаємо збирати наш салат: першим шаром викладаємо натерту на великій терці картоплю, далі намазуємо все майонезом, викладаємо тунець, ще раз майонез.

Читайте на тему: Рецепт закусочного рулету з куркою і сиром, який стане в нагоді перед зимовими святами.

Наступний шар - маринована цибуля, потім знову все поливаємо майонезом, далі беремо плавлений сир, зверху ще трішки майонезу. Два крайніх шари: білок – майонез – жовток (цей шар ми не поливаємо майонезом). За бажання прикрашаємо наш салат гілочкою зелені. Даємо страві кілька годин настоятися у холодильнику, щоб смак сповна розкрився і став таким, як потрібно, і насолоджуємося ніжним салатом.


Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні