Після важкого трудового дня не завжди є сили та час готувати складні та різноманітні страви для всієї родини. Тому можна приготувати щось нашвидкуруч, наприклад, варіант салату з пекінською капустою або ж з локшиною швидкого приготування "Мівіна", яка чудово втамовує голод. theLime підібрав для вас прості рецепти.
Читайте також: Яку рибну консерву можна додати до салату Мімоза: класичний рецепт та його варіанти.
Салат з мівіною та шинкою
Інгредієнти: вермішель швидкого приготування (1 упаковка), огірок (1 шт.), копчена або варена ковбаса або шинка (100 г), яйця (2 шт.), сіль, чорний мелений перець, майонез.
Приготування:
Вермішель швидкого приготування висипаємо в глибоку миску, заливаємо окропом - так, щоб він повністю покривав локшину. Накриваємо тарілкою або кришкою та залишаємо на 5 хвилин. Потім готову локшину відкидаємо на друшляк, щоб злити рідину.
Ковбасу чи шинку, а також огірок нарізаємо невеликими кубиками.
Яйця відварюємо вкруту, чекаємо поки вони охолонуть, потім очищаємо і нарізаємо кубиками. У мисці змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо за смаком, заправляємо майонезом, перемішуємо. Можна накрити кришкою і відправити хвилин на 30 в холодильник, щоб він охолонув і просочився.
Читайте також: Топ-3 салати із крабовими паличками, які варто приготувати на святковий стіл.
Салат з мівіною та мисливськими ковбасками
Інгредієнти: мівіна (2 шт.), мисливські ковбаски (250 г), болгарський перець (1 шт.), кукурудза (150 г), зелена цибуля, майонез, спеції за смаком.
Приготування:
Запарюємо мівіну, як у попередньому рецепті, потім зливаємо воду, залишаємо її остигати.
Зелену цибулю та болгарський перець ретельно промиваємо у проточній воді.
Нарізаємо мисливські ковбаски та солодкий перець, додаємо в мівіну. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо в салат разом із кукурудзою, сіллю, спеціями, заправляємо майонезом.
Переглянути цей допис до Instagram
Читайте також: Як смачно приготувати салат з тунцем: рецепт з авокадо та оливками.
Салат з мівіною та крабовими паличками
Інгредієнти: мівіна (2 пачки), крабові палички (500 г), кукурудза (1 банка), огірок (3 шт.), яйця (6 шт.), майонез (200 г), сіль.
Приготування:
Подрібнюємо мівіну, додаємо майонез та сіль, перемішуємо. Даємо настоятися, поки підготуємо решту інгредієнтів.
Додаємо огірок, нарізаний кубиками, подрібнені крабові палички, яйця, кукурудзу. Змішуємо разом усі інгредієнти.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як приготувати салат із тунцем та зеленню.
- Читайте також на theLime, як зробити східний салат з овочами та оливками.
Цікаві новини для вас:
- Паста Амосова – зміцнююча суміш із сухофруктів: як приготувати її в домашніх умовах.
- Найпростіший рецепт на зиму: як приготувати кисло-солодкий маринований перець.
- Смачну тушковану капусту можна приготувати заздалегідь на зиму: як це зробити.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.