Лайм

Рецепт закусочного рулету з куркою і сиром, який стане в нагоді перед зимовими святами

Поекспериментуйте на кухні

Якщо ви любите готувати закуски на основі лаваша, у нас є для вас кілька ідей в запасі. Раніше ми ділилися рецептом рулетиків з крабовими паличками, які стануть відмінною альтернативою салату, а цього разу theLime поділиться ще однією, не менш смачною інструкцією. Зробіть закусочний рулет з додаванням курки та сиру - ця страва готується легко і доволі швидко, а також стане в нагоді у період передноворічних свят. Як її зробити та що для цього потрібно - читайте далі на сторінці.

Читайте на тему: Простішого рецепту не знайдете: як приготувати "ліниву" сосиску в тісті.

Фото: instagram.com/nastya_shemelina9

Інгредієнти: курячий фарш - 400 г, лаваш - 3 шт, яйця - 2 шт, кисломолочний сир (додаємо за бажанням) - 50-70 г, цибуля - 1 шт, твердий сир - 100 г, сметана - 2 ст л, сіль - половина чайної ложки.

Приготування: в окремій ємності з’єднуємо фарш, яйця, сметану, сіль, кисломолочний сир і твердий сир. Все ретельно перемішуємо. Після цього суміш, яка у нас вийшла, умовно ділимо на три рівні частини. Беремо лаваш, розгортаємо його та починаємо зверху викладати нашу начинку.

Діємо за таким принципом: лаваш-начинка-лаваш-начинка-лаваш-начинка (детальніше можете побачити у відео, яке опубліковане на сторінці нижче). Все обережними рухами загортаємо в рулет. Зверху змащуємо нашу страву яєчком, посипаємо кунжутом та відправляємо в духовку готуватися на 55-60 хвилин. Температура випікання - 180° C.

Читайте також: Солону карамель для десертів та випічки можна приготувати вдома: простий рецепт.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений МАМА ДВОХ | РЕЦЕПТИ (@nastya_shemelina9)

Після того як вказаний час минув, дістаємо наш рулет, даємо йому кілька хвилин охолонути і насолоджуємося ніжним приємним смаком. Соковитий курячий рулет із сиром смакує як холодним, так і теплим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину