Лайм

Торт "Молочна дівчинка" став хітом в інтернеті: як приготувати його на згущеному молоці

Переконайтеся особисто, наскільки це смачно

Якщо ви не уявляєте святковий новорічний стіл без солодкого, у нас є для вас кілька смачних рецептів. Раніше ми розповідали, як зробити сметанник без розкатки коржів, а цього разу поділимося інструкцією приготування ще однієї страви - десерту "Молочна дівчинка", який здивує вас ніжним смаком.

Читайте на тему: Рецепти салатів на Новий рік-2024: що приготувати на святковий стіл.

торт "Молочна дівчинка"Фото: YouTube

Інгредієнти: 600 г сирого згущеного молока, 3 яйця, 45 г масла, 240 г борошна, 1,5 ст л розпушувача. Для крему: 900 г сметани (краще вищої жирності), цукрова пудра за смаком , 2 пакетика згущувача для сметани.

Приготування: одразу включаємо розігріватися духовку до температури 180° C. В окремій ємності з'єднуємо згущене молоко та масло, збиваємо все міксером. Продовжуємо збивати і при цьому додаємо яйця - збиваємо до тих пір, поки маса не стане повністю однорідною (яйця краще додавати не одразу всі, а по 1 шт). До нашої маси додаємо просіяне борошно, вже розмішане з розпушувачем, обережно перемішуємо все лопаткою, слідкуємо за тим, щоб не було грудочок. Готовому тісту даємо настоятися 15 хвилин.

Далі беремо пергамент і малюємо на ньому коло діаметром 20 см - так буде легше зробити коржі однакового розміру. На наше намальоване коло викладаємо дві столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по поверхні. Якщо маєте сумніви на рахунок якості пергаменту, його краще попередньо змастити маслом. Кожен корж випікаємо 5-7 хвилин за температури 180° С. Після випікання всіх коржів переходимо до приготування крему.

Читайте також: Як самостійно засолити червону рибу на Новий рік: за цим рецептом вона виходить дуже смачною.

В окремій мисці з'єднуємо сметану та цукрову пудру (її можна додавати за смаком, оскільки коржі і так будуть солодкими). Компоненти збиваємо міксером, потім, не перестаючи збивати, додаємо згущувач для сметани. Продовжуємо збивати ще кілька хвилин.

Починаємо збирати наш торт до купи: для фіксації першого коржа низ змащуємо злегка кремом (ємкості, на якому буде наш десерт). Кожен корж змащуємо кремом і викладаємо шар за шаром. Коли торт повністю зібраний, можете прикрасити його за своїм смаком, наприклад, натерти трохи шоколаду чи додати будь-яке інше смачне доповнення.

Готовому торту даємо час настоятися та добре просочитися, і для цього відправляємо його до холодильника на кілька годин (найкращий варіант - поставити на ніч). Смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво