Якщо ви любите експериментувати на кухні і обожнюєте пробувати незвичайні рецепти, візьміть собі на замітку кілька наших ідей. Раніше ми ділилися рецептом фунчози з куркою - швидкої страви азійської кухні, яку варто спробувати. Цього разу theLime розповість, як приготувати простий і смачний місо-суп з додаванням тофу та грибів. Покрокова інструкція, а також перелік необхідних компонентів - на сторінці нижче.
Читайте також: Рецепт сирників без борошна, які виходять особливо ніжними і м’якими.
Інгредієнти: сир тофу 150 г, макарони (рисові), місо паста для бульйону, морські водорості 1 пачка, гриби шіїтаке (або звичайні шампіньйони) 3-5 штук, яйця 2-3 шт, зелена цибуля, насіння кунжуту. Соєвий соус, спеції, часник – додаємо за смаком.
Приготування: відварюємо макарони. Нарізаємо шматочками гриби та сир кубиками 1,5 см. Обсмажуємо гриби сковорідці – готуємо до появи зо золотистого відтінку.
Робимо бульйон: у каструлю з киплячою водою додаємо місо-пасту та розчиняємо її повністю у воді. Морські водорості на 5 хвилин заливаємо водою, потім зливаємо з них воду і додаємо до бульйону. Так само додаємо сир, гриби та макарони. Ще 10 хвилин варимо на великому вогні, потім - ще 10 на маленькому. Даємо супу настоятись.
Читайте на тему: Рецепт пісочного печива з варенням, яке можна дуже швидко приготувати до чаю.
Окремо варимо яйця і розрізаємо їх на дві половинки. Коли наш суп настоявся, наливаємо порцію в тарілку та додаємо половинку яйця, а також нарізану зелену цибулю. Зверху посипаємо страву кунжутом. Смачного!
- Також ми ділилися, чим можна замінити бамбуковий килимок для суші: вистачить простих підручних засобів.
Цікаві новини для вас:
- Як приготувати смачний вершковий суп з лососем: простий та вишуканий рецепт.
- Як готують омлети у різних країнах світу: три незвичайних рецепти.
- З вершками смакує найкраще: як приготувати грибний суп з фрикадельками.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.