Лайм

Рецепт сирників без борошна, які виходять особливо ніжними і м’якими

Побалуйте свою сім'ю

Кожна господиня має свій фірмовий рецепт смачних сирників: хтось робить гарбузові з цедрою, а інші – без яєць з бананом. theLime підібрав простий рецепт сирників без борошна, з яким впорається навіть господиня-початківець.

Читайте також: Лиганці – це карпатські вареники без борошна: як приготувати смачну українську страву.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: кисломолочний сир (400 г), яйце (1 шт.), цукор (3 ст. л.), манна крупа (40 г), борошно (для посипання), рослинна олія (для смаження).

Приготування:

Кисломолочний сир перетираємо через сито або подрібнюємо за допомогою блендера, щоб він був однорідної консистенції і без крупинок.

В окремій мисці збиваємо виделкою яйце з цукром. Додаємо яєчну масу до сиру, перемішуємо, вводимо манну крупу.

Можна також додати за смаком ванільний цукор, лимонну цедру, родзинки.

Читайте також: Смажити не потрібно: рецепт пишних та ароматних сирників у духовці.

Робочу поверхню присипаємо борошном і викладаємо сирну масу, формуємо з неї "ковбаску". Ножем відрізаємо приблизно рівні шматочки тіста. Обвалюємо їх у борошні та руками або за допомогою склянки надаємо потрібну форму.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією і обсмажуємо сирники з обох боків до готовності.

Подаємо до столу сирники з манкою з джемом, варенням, сметаною або згущеним молоком.

Цікаві новини для вас:

  1. Мінестроне – знаменитий італійський суп із овочами: як його приготувати.
  2. Київська перепічка в домашніх умовах: як приготувати легендарну сосиску у тісті.
  3. Варене згущене молоко - смачна начинка для десертів: як його зварити в металевих банках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні