Лайм

Цей торт без випікання став хітом в інтернеті: його готують з печива зі згущеним молоком

Переконайтеся особисто, наскільки це легко

Якщо ви любите щось смачненьке, але при цьому не хочете проводити надто багато часу на кухні, у нас є для вас кілька рецептів у запасі. Раніше theLime розповідав, як зробити лінивий Наполеон без випічки, а цього разу поділиться ще однією, не менш смачною кулінарною інструкцією. Зробіть торт з печива та згущеного молока - цей рецепт став справжнім хітом на просторах інтернету.

Читайте також: Знадобиться чотири інгредієнти: рецепт приготування бананового кексу.

Фото: instagram.com/bilous_olha

Інгредієнти: 300 г сметани, 3 ст ложки вареного згущеного молока, 500 г пісочного печива (краще обирати не дуже крихке), готова кава без цукру (охолоджена).

Приготування: сметану і згущене молоко з’єднуємо в окремій ємності та перемішуємо все до однорідності, збивати нічого не потрібно. Коли перемішаєте, то пробуйте на смак, можливо, треба знадобиться ще трохи згущеного молока. Смак крему має вийти солодким, а не кислим.

Печиво злегка мочаємо в каву. Починаємо його викладати у ємність, в якій буде зберігатися десерт. Змащуємо перший шар нашим кремом, зверху повторно викладаємо печиво. Повторюємо так шар за шаром, поки не закінчаться компоненти. Верхній шар робимо з крему.

Готовий торт відправляємо у холодильник на 2-3 години, щоб він добре настоявся. Можна залишити і на всю ніч. Коли вказаний час минув, дістаємо десерт та насолоджуємося його ніжним смаком.

Читайте на тему: Рецепт торта з печивом "вушка" став хітом: смакує як Наполеон, але готується без випічки.

Примітка: можна обійтися і без кави. Також можна вмочати в каву не всі шари печива, а лише перший чи другий – робіть за бажанням. Ще одна важлива порада: сметана повинна бути якомога густіша. В ідеалі - домашня. Також врахуйте, що перед приготуванням сметана і згущене молоко повинні постояти в холодильнику (щоб торт добре тримав форму і не перетворився в кашу).


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ПРОСТІ РЕЦЕПТИ Фудблог (@bilous_olha)

  • Також дізнайтесь рецепт хрустиків на молоці – класичного печива, смак якого повертає у дитинство.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги