Лайм

Швидкий торт на День закоханих: як приготувати лінивий Наполеон без випічки

Зробити його простіше простого

Коли немає часу на приготування складних десертів, завжди рятують швидкі рецепти. Раніше ми розповідали, як зробити пташине молоко в стакані на День закоханих, а в цьому матеріалі поділимося рецептом лінивого Наполеона, яким також можна потішити свою половинку.

У традиційному варіанті торт Наполеон готують із тонких листкових коржів, які випікають та просочують ніжним заварним кремом. У цій варіації духовка вам не знадобиться.

Читайте також: Простий десерт на День закоханих: рецепт бананового торта зі сметанним кремом.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: листкове печиво "сердечки", молоко (0,5 л), яйця (2 шт.), борошно (3 ст.л.), цукор (100-150 г), розтоплене вершкове масло (100 г).

Приготування:

У сотейнику або невеликій каструлі з'єднайте молоко, яйця, борошно та цукор. Перемішайте вінчиком та поставте на маленький вогонь. Постійно помішуючи, доведіть до загусання. Зніміть крем з плити і влийте розтоплене вершкове масло.

Зберіть торт. На дно форми розкладіть печиво в один шар. Зверху густим шаром викладіть заварний крем. Розрівняйте ложками. Повторіть шари. Декілька "сердечок" подрібніть і посипте верх торта та боки.

Також можете готувати торт Наполеон без випічки з крихти. Для цього печиво подрібніть і насипте на тарілку шарами, чергуючи з кремом. Крім цього, можете експериментувати з кремом, замінюючи його улюбленим сиропом або лікером.

Переглянути цей допис до Instagram

Якщо не знаєте, що приготувати на романтичну вечерю, ми ділилися рецептами смачних та легких страв до Дня закоханих.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки