Для багатьох господинь приготування страв – це не просто рутина, а хобі. І якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими і смачними першими стравами, то спробуйте зробити щось небанальне, наприклад, італійський суп мінестроне або вершковий з червоною рибою. theLime ділиться простим рецептом останнього.
Читайте також: Смачний та корисний обід: рецепт вершкового крем-супу з капустою броколі.
Інгредієнти: червона риба (300 г), картопля (4-5 шт.), цибуля (120 г), броколі (150 г), помідори (200 г), сіль, мелений перець, вершки 10% (150 г), вершковий сир (1 ст. л.), вода (2-2,5 л), петрушка або інша зелень, рослинна олія (1-2 ч. л.).
Приготування:
Всі овочі промиваємо, очищаємо та нарізаємо кубиком.
Обсмажуємо на рослинній олії цибулю з морквою, додаємо в каструлю картоплю і заливаємо 1 л води. Варимо до напівготовності – 10-12 хвилин.
Читайте також: Як у ресторані японської кухні: рецепт простого та смачного місо-супу.
Коли картопля буде майже готова, додаємо капусту броколі та варимо ще декілька хвилин. Потім доливаємо ще 1-1,5 л води, доводимо до кипіння.
Наприкінці додаємо нарізане філе червоної риби та томати. Вливаємо вершки, додаємо вершковий сир, сіль та чорний перець.
Доводимо до кипіння. Вимикаємо плиту і додаємо у вершковий суп зелень.
Розливаємо суп із червоною рибою в порційні тарілки та подаємо до столу.
- Раніше ми розповіли простий рецепт супу-пюре із гарбуза.
- Читайте також на theLime, як приготувати суп із сирними кульками.
Цікаві новини для вас:
- Рецепт торта з печивом "вушка" став хітом: смакує як Наполеон, але готується без випічки.
- Рецепт печінкового торта з курячою печінкою: як приготувати з морквою та цибулею.
- Рецепт хрустиків на молоці – класичного печива, смак якого повертає у дитинство.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.