Лайм

Рецепт для вишуканого обіду: як приготувати вершковий суп з червоною рибою

Побалуйте себе та близьких

Для багатьох господинь приготування страв – це не просто рутина, а хобі. І якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими і смачними першими стравами, то спробуйте зробити щось небанальне, наприклад, італійський суп мінестроне або вершковий з червоною рибою. theLime ділиться простим рецептом останнього.

Читайте також: Смачний та корисний обід: рецепт вершкового крем-супу з капустою броколі.

Фото: instagram.com/oreganos.official

Інгредієнти: червона риба (300 г), картопля (4-5 шт.), цибуля (120 г), броколі (150 г), помідори (200 г), сіль, мелений перець, вершки 10% (150 г), вершковий сир (1 ст. л.), вода (2-2,5 л), петрушка або інша зелень, рослинна олія (1-2 ч. л.).

Приготування:

Всі овочі промиваємо, очищаємо та нарізаємо кубиком.

Обсмажуємо на рослинній олії цибулю з морквою, додаємо в каструлю картоплю і заливаємо 1 л води. Варимо до напівготовності – 10-12 хвилин.

Читайте також: Як у ресторані японської кухні: рецепт простого та смачного місо-супу.

Коли картопля буде майже готова, додаємо капусту броколі та варимо ще декілька хвилин. Потім доливаємо ще 1-1,5 л води, доводимо до кипіння.

Наприкінці додаємо нарізане філе червоної риби та томати. Вливаємо вершки, додаємо вершковий сир, сіль та чорний перець.

Доводимо до кипіння. Вимикаємо плиту і додаємо у вершковий суп зелень.

Розливаємо суп із червоною рибою в порційні тарілки та подаємо до столу.

Цікаві новини для вас:

  1. Рецепт торта з печивом "вушка" став хітом: смакує як Наполеон, але готується без випічки.
  2. Рецепт печінкового торта з курячою печінкою: як приготувати з морквою та цибулею.
  3. Рецепт хрустиків на молоці – класичного печива, смак якого повертає у дитинство.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні