RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чим потішити своїх коханих на 8 березня: найкращі подарунки за знаком Зодіаку

Восьме березня не за горами, і щоб обраний подарунок припав до душі вашій дамі серця рекомендуємо врахувати при виборі презенту її знак Зодіаку.

”Апостроф” з'ясував, що краще вибрати для кожної з представниць прекрасної статі з урахуванням того часу, коли вона народилася.

Овни

Жінка-Овен енергійна та активна. Щиро порадіє подарунку у вигляді сертифікату в аквапарк або на пейнтбол, так само її вразить фінтес-браслет або розумний годинник. У крайньому разі даруйте набір косметики відомого бренду.

Читайте також: Яскраві привітання з 8 березня

Тельці

Народжена під знаком Тельця зрадіє всьому, що пов'язане із затишком: вазам, подушкам та пледам. Також із задоволенням прийме подарунок у вигляді солодощів (шоколад ручної роботи, букет з цукерок та інше). Якщо нічого не спадає на думку - робіть вибір на користь аромасвічок та аромакосметики.

Близнюки

Якщо ваша кохана народилася під знаком Близнюків, вона оцінить вибір на користь незвичайних прикрас та одягу, також її порадують квитки на концерт або stand-up шоу. Крім того, є сенс звернути увагу на щось для організації простору і роботи, наприклад, записник або органайзер для косметики.

Раки

Люблять подарунки з душею: чуттєві Раки оцінять щось зроблене своїми руками, похід у невеликий ресторанчик, футболку з цитатами, чи фотографією. Як запасний варіант – завжди спрацюють косметика, ювелірні прикраси чи парфуми.

Леви

Цим жінкам дуже важливо бути в центрі уваги, їх девіз: розкіш і престиж. Дуже радимо розглянути варіанти із золотими прикрасами, статусними речами чи походом до модного ресторану. Важливо: дарувати дрібничку ні в якому разі не можна - Лев образиться.

Діви

Жінки-Діви належать до категорії тих знаків, яким складно догодити - що хочуть у подарунок не скажуть, але спробуй не вгадати. Що подарувати? Постільна білизна, гаджети для здорового способу життя, вироби із шовку, кашеміру. В крайньому разі даруйте якийсь цікавий набір гарного чаю.

Терези

Можна презентувати щось для дому (але не кухонний ніж та фартух). Крім того, їм сподобаються прикраси в класичному стилі або спільне дозвілля. Пам'ятайте, що Терези – естети за своєю натурою, але обирати вони не люблять (і не вміють).

Скорпіони

Дама-Скорпіон зрадіє подарункам, як пов'язані з її захопленнями. Тому тут презент потрібно вибирати особливо ретельно. Як варіант підійдуть до книжка за підписом автора, сукня від дизайнера, шоколадні цукерки ручної роботи, спільний вихідний за містом.

Стрільці

Цей знак оцінить яскраві подарунки, що запам'ятовуються. Крім того, Стрільці люблять активний відпочинок та пригоди. Що подарувати? Модні парфуми, фотоапарат, косметику або одяг відомого бренду, шоколадні цукерки ручної роботи.

Козероги

Жінки-Козероги тільки на вигляд правильні та холодні - всередині вони романтичні та наївні. Полюбляють яскраві сюрпризи, але не екстрим. Потрібно знайти баланс між емоцією та логікою. Що підійде? Шкіряні гаманці та сумки, годинники та класичні прикраси. У крайньому разі даруйте якісну дорогу косметику.

Водолії

Водолії - найцікавіші та незвичайні дівчата. Психологія та містика їх головні пріоритети. Даруйте все, що пов'язане з езотерикою та саморозвитком. Також вони оцінять оригінальну сукню чи незвичайні парфуми. Чого варто уникати, так це банальних презентів, пам'ятайте – чим незвичайніше – тим краще!

Риби

Сентиментальний та граціозний знак. Любить домашній затишок та догляд за собою. Рибам даруємо ароматичні набори, прикраси з напівдорогоцінним камінням, косметику, предмети домашнього декору.

Так чи інакше, будь-яка представниця всіх 12 знаків Зодіаку оцінить той подарунок, в який ви вклали душу і серце, думайте, шукайте й у вас все обов'язково вийде.

Раніше ми розповідали про те, чи буде в Україні вихідний 8 березня.

  • Вас також може зацікавити:

Найкращі тости до 8 Березня для сімейного та дружнього застілля

”Бути жінкою - це...”: яскраві патріотичні листівки на 8 Березня

Невдалі подарунки: що робити з презентом не "до душі"