Лайм

Які нігті зробити на 8 березня: красиві дизайни у наймоднішому кольорі весни

Поекспериментуйте з рожевим відтінком

Навесні хочеться яскравості та свіжості у всьому, у тому числі й манікюрі. Кольорові гель-лаки мають здатність піднімати настрій та привертати погляди оточуючих. І якщо ви вже робили лавандовий манікюр, цього разу прикрасьте нігті напередодні 8 березня рожевим відтінком лаку. theLime зробив для вас добірку з актуальними дизайнами.

Читайте також: Манікюр з квітами – модний варіант на 8 березня: фото красивих весняних дизайнів.

Якщо ви не можете визначитися з одним кольором, зробіть манікюр омбре. Для такого покриття характерним є плавний перехід одного тону в інший: зазвичай темний перетворюється на світлий чи навпаки. Сама назва "омбре" походить від французького слова, що означає "затінення" або "перехід". А у 2024 році на піку популярності варіант омбре з різними відтінками рожевого на кожному нігті.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Ще один варіант на 8 березня – ніжно-рожеві нігті. Цей відтінок буде актуальним завжди, як джинси та біла футболка. Такому манікюру віддають перевагу більшість знаменитостей, серед яких британська супермодель, відома як одна з "ангелів" Victoria's Secret, Роузі Гантінгтон-Вайтлі.

Фото: instagram.com/raelondonnails

Фото: instagram.com/iramshelton

Також у моді яскраві відтінки рожевого – наприклад, фуксія. Такі нігті точно привертатимуть увагу оточуючих під час свята на честь 8 березня і не залишать вас поза увагою.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Якщо ви полюбляєте класику, зверніть увагу на френч із рожевим кінчиком. Як відомо, цей дизайн виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя формою півмісяця наносять білий колір. А навесні 2024 року можна урізноманітнити нігті мікрофренчем чи френчем із яскравим кінчиком.

Фото: instagram.com/raelondonnails

Читайте також: Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото.

Також рожевий манікюр можна доповнити різноманітними дизайнами. Це можуть бути хвилясті або хаотичні лінії, намальовані від руки, а також чіткі візерунки, які роблять за допомогою стемпінгу.

Фото: instagram.com/missenocha

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Ще один варіант на 8 березня – прозорий відтінок рожевого. Такий манікюр завжди виглядає дорого і надає нігтям доглянутого вигляду. Тим паче він практичніший у носінні: на напівпрозорих нігтях будуть менше видні сколи, ніж на тих, що вкриті непрозорими кольорами.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Цікаві новини для вас:

  1. Як виглядають головні тренди манікюру на весну 2024 року: фото.
  2. Новинки весняного манікюру до 8 березня: як стильно прикрасити нігті.
  3. Що таке викладний френч і який вигляд має цей популярний вид манікюру: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці