RU  UA

Lifestyle

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Доповніть свій гардероб новою парою

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: грубі черевики на шнурівці та масивній підошві для прохолодних днів, кросівки чи кеди – для спортивних луків, класичні лофери – для ділових, а також балетки – для жіночніших. theLime зробив невелику добірку з трендом 2024 року балетками в сіточку.

Читайте також: Балетки з гострим носком стали трендом 2024 року: як виглядає модне взуття.

Чимало модниць обожнюють взуття на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором, а саме – балетки. І якщо у вашому гардеробі є такі з натуральної чи штучної шкіри, на літо можна приглянути модель у сіточку. Це може бути синтетична сітка, перфорація, плетіння чи мереживо. Сітчасті туфлі виглядають стильно та ідеально вписуються у літній гардероб, коли на вулиці стоїть спекотна погода.

Фото: колаж із фото instagram.com/dolcevita

Причина їх раптової популярності досить проста: балетки з сіточкою – це новий цікавий погляд на класичний стиль. На відміну від високих підборів, туфлі на плоскій підошві в сітку мають більш зручний і стриманий вигляд, і їх легко вдягати та знімати, у них комфортно ходити цілий день.

Фото: instagram.com/dolcevita

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, пригляньте незвичні сітчасті балетки з квітковою вишивкою. Носити їх можна як зі спідницями та сукнями, так і зі шортами чи широкими брюками.

Фото: khaite.com

Весняний сезон у багатьох асоціюється з яскравими кольорами, тому якщо у вашому гардеробі ще немає рожевих балеток, саме час придбати їх, щоб урізноманітнити монохромні луки.

Фото: anthropologie.com

Читайте також: Які жіночі кросівки будуть наймоднішими навесні та влітку 2024 року: фото.

Також можна приглянути балетки Мері Джейн із сіточкою, які мають закруглений носок та пряжку на верхній частині стопи. Таке жіноче взуття вже було на піку популярності у 90-х. Балетки з ремінцем-перемичкою можна носити як зі шкарпетками, так і без них.

Фото: zouxou.com

Ще один тренд – жіноче взуття із закльопками або кристалами. Балетки в сіточку з такими декоративними елементами розбавлять навіть найсуворіший образ.

Фото: jessicarich.com

На піку популярності залишається одяг та взуття з ефектом металік. Тому гардероб можна доповнити такими балетками із сіточки. Носити їх можна з джинсами, топами та сорочками, а доповнить лук невелика сумка крос-боді.

Фото: neimanmarcus.com

Ще один варіант на весну та літо 2024 року – балетки-мюлі з сіточкою. Це туфлі з відкритою п'ятою, гострим або тупим носком. Така модель доповнить будь-яку сукню, спідницю або образ зі штанами.

Фото: target.com

Балетки в сіточку це універсальний варіант взуття, який підійде як для повсякденного носіння, так і для створення святкових образів.

Фото: mango.com

Якщо ви шанувальниця класичних моделей, тоді сміливо купуйте балетки в сіточку із закругленим носком та милим акцентом у вигляді крихітного бантика. Стилізувати модну пару можна як із брюками, так і сукнями різної довжини.

Фото: instagram.com/dolcevita

Цікаві новини для вас:

  1. Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року.
  2. Шкіряні штани – модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова.
  3. Екстремальна довжина та підвороти: головні тренди у джинсах, на які варто звернути увагу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представители каких знаков Зодиака могут вдохновлять других с помощью музыки, живописи, рисования, песен, танцев или фотографии

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Какой срок хранения вареных яиц при комнатной температуре и в холодильнике, а также как приготовить яйца по-шотландски в домашних условиях

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Какие дни по лунному календарю наиболее благоприятные для высадки рассады помидоров в открытую почву, а также как нужно подготовить растения