Лайм

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Доповніть гардероб стильним верхнім одягом

Кожен із нас любить весну за те, що можна скинути громіздкий верхній одяг і одягнути більш легкі обновки. У весняному гардеробі кожної дівчини особливе місце займають куртки, адже їх легко поєднувати в образах різних стилів. Найтрендовішим фасоном стали куртки бомбер, які на піку популярності вже кілька сезонів поспіль. theLime вирішив дізнатися, яку модель обрала для себе популярна українська телеведуча, блогерка та громадська діячка Маша Єфросиніна.

Читайте також: "Куртка діда" і відкриті плечі: стилістка показала трендові речі на весну-2024.

Ведуча стежить за модою та має свій власний стиль, а також ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото у трендових образах з різних заходів, відпочинку та повсякденного життя.

На днях Єфросиніна опублікувала знімок у замшевій куртці насиченого коричневого кольору від українського бренду шкіряного одягу ручної роботи. Вона вибрала стильний бомбер-трансформер у стилі оверсайз зі спущеною лінією плеча, з високою горловиною та накладними кишенями. Крім того, цей предмет гардеробу неймовірно універсальний і його можна носити у двох варіантах – з рукавами або без них, як жилет. Таку жіночу куртку можна комбінувати як із речами із замші в тон, так і зі спідницями та брюками із деніму.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Зазначимо, що бомбер це куртка без коміра, з резинками внизу на рукавах, але трапляються фасони і з коміром. Ця модель може бути дуже різноманітною, у новому сезоні в топі у дизайнерів як короткі, так і подовжені варіанти.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Носити бомбер можна як із брюками та джинсами, так і з довгими спідницями. Доповніть лук зручним взуттям – це можуть бути балетки, кеди, кросівки чи лофери.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Шкіряні куртки – тренд весни 2024 року: які фасони вважають наймоднішими.

Також можна приглянути на весну 2024 року бомбер зі штучної або натуральної шкіри. У тренді моделі з ефектом зістареної шкіри з потертостями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А щоб надати образу деяку елегантність, пригляньте бомбер, як у Маші Єфросініної, - із замші. Поєднувати таку весняну куртку можна з гольфами-водолазками та брюками прямого крою, а доповнити лук шкіряною сумкою та лоферами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Головні тренди літа 2024 року, про які має знати кожна модниця: фото.
  2. Як носити трикотажний жилет цієї весни: актуальні ідеї стилізації.
  3. Прямі джинси, капрі та платформа: які тренди 90-х повернулися у моду в 2024 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати