Лайм

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Візьміть собі на замітку

Тиждень тому в Україні відзначили Великдень. У багатьох після святкових застіль залишилася велика кількість продуктів. Це стосується й головних атрибутів свята – пасок та крашанок, які прийнято класти у великодній кошик та святити у церкві. theLime розбирався, що можна зробити з черствою паскою.

Простим рецептом на своїй сторінці в соцмережі Instagram поділилася блогерка Юлія Сеніч.

Читайте також: Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів.

Фото: instagram.com/yuliia.senych

Інгредієнти: паска (1 шт.), яйця (2 шт.), молоко або вершки (100 мл), цукор, ванільний цукор.

Приготування:

Черству паску нарізаємо на скибочки середньої товщини - так, як показано на відео.

В окремому посуді збиваємо яйця та вливаємо молоко чи вершки. Додаємо цукор, ванільний цукор і ретельно перемішуємо.

Читайте також: Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь.

Кожну скибочку паски обмочуємо у збитих яйцях і відправляємо на розігріту сковороду, змащену рослинною олією.

Смажимо грінку до золотистої скоринки з обох боків.

Додаємо улюблені фрукти і за бажанням поливаємо медом або згущеним молоком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Юлія Сенич (@yuliia.senych)

Цікаві новини для вас:

  1. Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви.
  2. Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці.
  3. Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні