Тиждень тому в Україні відзначили Великдень. У багатьох після святкових застіль залишилася велика кількість продуктів. Це стосується й головних атрибутів свята – пасок та крашанок, які прийнято класти у великодній кошик та святити у церкві. theLime розбирався, що можна зробити з черствою паскою.
Простим рецептом на своїй сторінці в соцмережі Instagram поділилася блогерка Юлія Сеніч.
Читайте також: Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів.
Інгредієнти: паска (1 шт.), яйця (2 шт.), молоко або вершки (100 мл), цукор, ванільний цукор.
Приготування:
Черству паску нарізаємо на скибочки середньої товщини - так, як показано на відео.
В окремому посуді збиваємо яйця та вливаємо молоко чи вершки. Додаємо цукор, ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
Читайте також: Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь.
Кожну скибочку паски обмочуємо у збитих яйцях і відправляємо на розігріту сковороду, змащену рослинною олією.
Смажимо грінку до золотистої скоринки з обох боків.
Додаємо улюблені фрукти і за бажанням поливаємо медом або згущеним молоком.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати.
- Читайте також на theLime, чому не можна викидати шкаралупу від крашанок.
Цікаві новини для вас:
- Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви.
- Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці.
- Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.