Лайм

Легка страва літнього меню: готуємо смачний салат з сьомгою, яйцем і помідорами

Зробити його простіше простого

Влітку у свій раціон необхідно додати якнайбільше овочів, зелені та фруктів. Тим паче, що багато хто хоче скинути зайву вагу і виглядати як ніколи привабливо. І якщо ви вже робили поживний салат із молодої капусти, цього разу приготуйте із сьомгою, яйцем та помідорами. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася Дарина Сіліна – український фудблогер та фотограф для кулінарної індустрії.

У своєму Instagram Дарина показала, як приготувати не лише дуже гарну, а й корисну страву.

Читайте також: Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату із консервованим тунцем.

Фото: instagram.com/man_darinka.food

Інгредієнти: слабосолона сьомга (100 г), курячі яйця (2 шт.), помідори чері (5 шт.), червона цибуля (1 шт.), часник (1 зубчик), лимон (0,5 шт.), натуральний йогурт (2 ст. л.), гірчиця (1 ч. л.), листя салату (пучок), сіль, чорний мелений перець.

Приготування:

Червону цибулю очищаємо від лушпиння. Половину цибулини нарізаємо тонкими півкільцями. Помідори чері промиваємо, розрізаємо навпіл.

Курячі яйця відварюємо вкруту, очищаємо від шкаралупи, нарізаємо часточками. Слабосолону червону рибу ріжемо тонкими слайсами.

Готуємо заправку для салату. У глибокій піалі з'єднуємо натуральний йогурт, гірчицю, 1 чайну ложку лимонного соку, дрібку солі та чорного меленого перцю. Для гостроти додаємо 1 зубчик часнику, пропущений через прес.

Перемішуємо заправку до однорідності.

Фото: instagram.com/man_darinka.food

Читайте також: Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами.

На дно глибокої тарілки або салатника викладаємо крупно порізане листя салату. Поверх зелені викладаємо варені яйця, червону рибу, півкільця цибулі та помідори чері. Солимо салат, приправляємо його чорним меленим перцем до смаку.

Поливаємо готовий салат запашною заправкою з натурального йогурту.

Соковитий та апетитний салат з червоною рибою, яйцем та помідорами чері подавати відразу ж після приготування.

Фото: instagram.com/man_darinka.food

Цікаві новини для вас:

  1. Зелена паста зі шпинатом вразить кольором та смаком: як її приготувати.
  2. Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу.
  3. Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку