Влітку у свій раціон необхідно додати якнайбільше овочів, зелені та фруктів. Тим паче, що багато хто хоче скинути зайву вагу і виглядати як ніколи привабливо. І якщо ви вже робили поживний салат із молодої капусти, цього разу приготуйте із сьомгою, яйцем та помідорами. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася Дарина Сіліна – український фудблогер та фотограф для кулінарної індустрії.
У своєму Instagram Дарина показала, як приготувати не лише дуже гарну, а й корисну страву.
Читайте також: Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату із консервованим тунцем.
Інгредієнти: слабосолона сьомга (100 г), курячі яйця (2 шт.), помідори чері (5 шт.), червона цибуля (1 шт.), часник (1 зубчик), лимон (0,5 шт.), натуральний йогурт (2 ст. л.), гірчиця (1 ч. л.), листя салату (пучок), сіль, чорний мелений перець.
Приготування:
Червону цибулю очищаємо від лушпиння. Половину цибулини нарізаємо тонкими півкільцями. Помідори чері промиваємо, розрізаємо навпіл.
Курячі яйця відварюємо вкруту, очищаємо від шкаралупи, нарізаємо часточками. Слабосолону червону рибу ріжемо тонкими слайсами.
Готуємо заправку для салату. У глибокій піалі з'єднуємо натуральний йогурт, гірчицю, 1 чайну ложку лимонного соку, дрібку солі та чорного меленого перцю. Для гостроти додаємо 1 зубчик часнику, пропущений через прес.
Перемішуємо заправку до однорідності.
Читайте також: Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами.
На дно глибокої тарілки або салатника викладаємо крупно порізане листя салату. Поверх зелені викладаємо варені яйця, червону рибу, півкільця цибулі та помідори чері. Солимо салат, приправляємо його чорним меленим перцем до смаку.
Поливаємо готовий салат запашною заправкою з натурального йогурту.
Соковитий та апетитний салат з червоною рибою, яйцем та помідорами чері подавати відразу ж після приготування.
- Читайте також на theLime, як приготувати салат з крабовими паличками та червоноголовою капустою.