Весною хочеться отримати максимум корисних вітамінів від молодих овочів. Тим паче, що багато хто після зими хоче скинути зайву вагу і виглядати як ніколи привабливо. І якщо ви вже пробували робити стейк із молодої капусти, цього разу приготуйте з неї салат зі смачною заправкою. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася блогер anny.cooking.
Читайте також: Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати.
Інгредієнти: молода капуста (0,5 шт.), Огірок (1 шт.).
Інгредієнти для заправки: петрушка (3-4 гілочки), кріп (3-4 гілочки), авокадо (0,5 шт.), горіхи (30 г), оливкова олія (30 г), часник (1 зубчик), мед (1 ч. л.), сіль (1/3 ч. л.).
Приготування:
Капусту промиваємо в проточній воді, знімаємо верхнє листя. Відрізаємо половину і дрібно шаткуємо ножем.
Огірок споліскуємо у воді, нарізаємо півкільцями.
Викладаємо нарізану капусту та огірок у велику миску або салатник.
Читайте також: Буде свіжим та хрустким до трьох тижнів: геніальний метод для зберігання листя салату.
Усю зелень ретельно промиваємо та викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники.
Потім у чашу блендера відправляємо петрушку, кріп, очищений часник та авокадо, горіхи, сіль, спеції, а також заливаємо оливковою олією та медом. Перебиваємо до однорідної маси.
Заправляємо салат і ретельно перемішуємо.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як приготувати салат із крабовими паличками та червоноголовою капустою.
- Читайте також на theLime, як приготувати салат Грибна галявина з печерицями.