Навесні та влітку у свій раціон необхідно додати якнайбільше овочів, зелені та фруктів. Тим паче, що багато хто після зими хоче скинути зайву вагу і виглядати як ніколи привабливо. І якщо ви вже робили поживний салат із молодої капусти зі смачною заправкою, цього разу приготуйте ще один варіант зі шпинатом. theLime підібрав простий рецепт, яким поділився телеведучий Руслан Сенічкін в ефірі програми "Сніданок з 1+1" .
Читайте також: Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися.
Інгредієнти: варені яйця, огірки, шпинат, зелена цибуля, сіль, перець, тостовий хліб, майонез чи соус.
Приготування:
Заздалегідь відварюємо яйця вкруту - приблизно 10 хвилин після закипання. Чекаємо, доки вони охолонуть, очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо їх кубиком.
Тостовий хліб підсмажуємо на сковороді без олії або за допомогою тостера.
Свіжі огірки промиваємо у проточній воді, очищаємо від шкірки. Нарізаємо кубиком чи соломкою.
Зелену цибулю споліскуємо та викладаємо на паперові рушники. Потім подрібнюємо ножем.
Шпинат теж промиваємо, перекладаємо на рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім викладаємо його в салатник.
Читайте також: Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт.
До шпинату додаємо подрібнені яйця, солимо і перчимо їх. Додаємо соус Цезар чи майонез, сметану або будь-який інший соус. Потім – нарізаний огірок та зелену цибулю. Все ретельно перемішуємо, щоб усі інгредієнти були покриті соусом.
На тостовий хліб викладаємо салат зі шпинатом та подаємо до столу.
- Раніше ми розповіли, що приготувати із цвітної капусти.
- Читайте також на theLime, як приготувати смачний салат з доступних інгредієнтів за рецептом Ектора.