Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами і вже пробували готувати каннелоні – великі макарони-трубочки з начинкою, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт – зробіть зелену пасту зі шпинатом та базиліком. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася у своєму Instagram блогерка Ольга Рябенко.
Читайте також: Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора.
Інгредієнти: листя салату (70 г), шпинат (100 г), базилік (20 г), лимон (1 шт.), паста (150 г), оливкова олія (100 мл), пармезан (50 г), сир моцарелла або бурата, сіль, перець, сушені томати.
Приготування:
Відварюємо пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.
Ставимо на плиту каструлю з водою, кип'ятимо її.
Зелень можна використовувати будь-яку, яка є у вас вдома. Але найкращий колір дає шпинат.
Шпинат та базилік опускаємо на 1 хвилину в киплячу воду та перекладаємо в блендер.
Читайте також: Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати в домашніх умовах.
Додаємо в блендер рослинну олію, пармезан, цедру лимона. Усі збиваємо до однорідної маси.
У каструлю з пастою вливаємо зелену масу та перемішуємо.
Подаємо пасту, збризнувши її соком лимона, а також із сушеними помідорами та свіжим перцем. Зверху можна покласти сир – моцарелу чи бурату.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як приготувати макарони з куркою, шпинатом та вершковим соусом для смачної вечері.
- Читайте також на theLime, як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру.