Лайм

Зелена паста зі шпинатом вразить кольором і смаком: як її приготувати

Здивуйте своїх близьких

Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами і вже пробували готувати каннелоні – великі макарони-трубочки з начинкою, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт – зробіть зелену пасту зі шпинатом та базиліком. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася у своєму Instagram блогерка Ольга Рябенко.

Читайте також: Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора.

Фото: instagram.com/olga_riabenko_

Інгредієнти: листя салату (70 г), шпинат (100 г), базилік (20 г), лимон (1 шт.), паста (150 г), оливкова олія (100 мл), пармезан (50 г), сир моцарелла або бурата, сіль, перець, сушені томати.

Приготування:

Відварюємо пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.

Ставимо на плиту каструлю з водою, кип'ятимо її.

Зелень можна використовувати будь-яку, яка є у вас вдома. Але найкращий колір дає шпинат.

Шпинат та базилік опускаємо на 1 хвилину в киплячу воду та перекладаємо в блендер.

Читайте також: Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати в домашніх умовах.

Додаємо в блендер рослинну олію, пармезан, цедру лимона. Усі збиваємо до однорідної маси.

У каструлю з пастою вливаємо зелену масу та перемішуємо.

Подаємо пасту, збризнувши її соком лимона, а також із сушеними помідорами та свіжим перцем. Зверху можна покласти сир – моцарелу чи бурату.

Переглянути цей допис до Instagram

Реферат Ольга Рябенко Майстер Шеф Світова кухня Рецепти для дітей (@olga_riabenko_)

  • Раніше ми розповіли, як приготувати макарони з куркою, шпинатом та вершковим соусом для смачної вечері.
  • Читайте також на theLime, як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру.

Цікаві новини для вас:

  1. Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрумкими тостами.
  2. Сезон у розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт.
  3. Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром та беконом.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою