Лайм

Зелена паста зі шпинатом вразить кольором і смаком: як її приготувати

Здивуйте своїх близьких

Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами і вже пробували готувати каннелоні – великі макарони-трубочки з начинкою, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт – зробіть зелену пасту зі шпинатом та базиліком. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася у своєму Instagram блогерка Ольга Рябенко.

Читайте також: Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора.

Фото: instagram.com/olga_riabenko_

Інгредієнти: листя салату (70 г), шпинат (100 г), базилік (20 г), лимон (1 шт.), паста (150 г), оливкова олія (100 мл), пармезан (50 г), сир моцарелла або бурата, сіль, перець, сушені томати.

Приготування:

Відварюємо пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.

Ставимо на плиту каструлю з водою, кип'ятимо її.

Зелень можна використовувати будь-яку, яка є у вас вдома. Але найкращий колір дає шпинат.

Шпинат та базилік опускаємо на 1 хвилину в киплячу воду та перекладаємо в блендер.

Читайте також: Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати в домашніх умовах.

Додаємо в блендер рослинну олію, пармезан, цедру лимона. Усі збиваємо до однорідної маси.

У каструлю з пастою вливаємо зелену масу та перемішуємо.

Подаємо пасту, збризнувши її соком лимона, а також із сушеними помідорами та свіжим перцем. Зверху можна покласти сир – моцарелу чи бурату.

Переглянути цей допис до Instagram

Реферат Ольга Рябенко Майстер Шеф Світова кухня Рецепти для дітей (@olga_riabenko_)

  • Раніше ми розповіли, як приготувати макарони з куркою, шпинатом та вершковим соусом для смачної вечері.
  • Читайте також на theLime, як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру.

Цікаві новини для вас:

  1. Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрумкими тостами.
  2. Сезон у розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт.
  3. Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром та беконом.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба