Навесні хочеться отримати максимум корисних вітамінів від молодих овочів. Тим паче, що багато хто після зими хоче скинути зайву вагу і виглядати як ніколи привабливо. І якщо ви вже пробували робити весняні салати за 10 хвилин, цього разу приготуйте стейк із молодої капусти. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Нестандартний рецепт: як приготувати салат з крабовими паличками та червоноголовою капустою.
Інгредієнти: молода капуста, рослинна олія, спеції, сіль, куряче філе, печериці, цибуля, вершки, сир.
Приготування:
Капустяний качан промиваємо в проточній воді, розрізаємо на кілька частин завтовшки не менше сантиметра.
Викладаємо їх на деко, вистелене пергаментом. Поливаємо рослинною олією, солимо і посипаємо спеціями.
Духовку розігріваємо до 160°С, ставимо стейки капусти і випікаємо 30 хвилин.
Читайте також: Як смачно посмажити цвітну капусту в пивному клярі: простий рецепт.
Тим часом підготуємо начинку: цибулю очищаємо та нарізаємо півкільцями, гриби промиваємо та нарізаємо на 6-8 частин.
Куряче філе промиваємо, очищаємо від плівок, нарізаємо кубиком.
Сковороду розігріваємо з олією, обсмажуємо на ній куряче філе з цибулею та грибами, солимо, перчимо до смаку. Заливаємо вершками та тушкуємо до готовності.
Твердий сир тремо на тертці.
Начинку викладаємо на стейки капусти, посипаємо натертим сиром. Знову відправляємо у духовку на 10 хвилин.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як готувати гостру квашену капусту.
- Читайте також на theLime, як приготувати капусту для голубців у мікрохвильовій печі.
Цікаві новини для вас:
- Блогерка показала, як готувати хрумку і швидку мариновану капусту "Провансаль".
- Що таке засипана капуста і як її приготувати: рецепт традиційної української страви.
- Тушкована капуста вийде ніжною, якщо приготувати її з додаванням сметани: простий рецепт.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал дізнавайтеся про них швидше.