Лайм

Найпопулярніший у світі салат: як приготувати Цезар зі смачною заправкою

Цю страву можна вважати класичною

Якщо ви вже готували салат з молодої капусти зі смачною заправкою, то спробуйте потішити рідних стравою, яку можна вважати класичною, - салатом Цезар, він точно стане улюбленим. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася на сторінці в Instagram kulinarniy_smakoliki.

Читайте також: Готуємо часникові стрілки у сметанному соусі: простий рецепт.

Інгредієнти: ½ качана айсбергу, 50 г пармезану, 200 г курячого філе, 3 слайси бекону, 2 яйця, 4 помідори черрі, сухарики.

Інгредієнти для соусу: 50 г пармезану, 1 ч.л французької гірчиці, 1 ч.л лимонного соку, 2 зубчики часнику, 1 яйце, 100 мл олії, сіль, перець за смаком.

Салат ЦезарФото: Скріншот

Приготування:

Нарізаємо листя айсбергу, підсмажуємо шматочки курки, замаринованої в солі та улюблених приправах. До олії додаємо пармезан, яйце, французьку гірчицю, часник для аромату, трохи солі, чорного перцю, а також лимонного соку. Все добре перемішуємо з листям, викладаємо на тарілку та акуратно викладаємо підсмажений бекон та курочку шматочками, яйця, помідори та прикрашаємо пармезаном. І все – можна насолоджуватися смаком.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Кулінарні Смаколики (@kulinarniy_smakoliki)

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку