Якщо ви вже готували салат з молодої капусти зі смачною заправкою, то спробуйте потішити рідних стравою, яку можна вважати класичною, - салатом Цезар, він точно стане улюбленим. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася на сторінці в Instagram kulinarniy_smakoliki.
Читайте також: Готуємо часникові стрілки у сметанному соусі: простий рецепт.
Інгредієнти: ½ качана айсбергу, 50 г пармезану, 200 г курячого філе, 3 слайси бекону, 2 яйця, 4 помідори черрі, сухарики.
Інгредієнти для соусу: 50 г пармезану, 1 ч.л французької гірчиці, 1 ч.л лимонного соку, 2 зубчики часнику, 1 яйце, 100 мл олії, сіль, перець за смаком.
Салат Цезар
Приготування:
Нарізаємо листя айсбергу, підсмажуємо шматочки курки, замаринованої в солі та улюблених приправах. До олії додаємо пармезан, яйце, французьку гірчицю, часник для аромату, трохи солі, чорного перцю, а також лимонного соку. Все добре перемішуємо з листям, викладаємо на тарілку та акуратно викладаємо підсмажений бекон та курочку шматочками, яйця, помідори та прикрашаємо пармезаном. І все – можна насолоджуватися смаком.
- Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві вареники, які чудово тримають форму.