Лайм

Прогноз вже почав збуватися: астролог, що передбачив війну в Україні, назвав дату її завершення

Найбільш значущі події очікуються навесні 2025 року

Відомий український астролог Дмитро Уранус дав новий прогноз про закінчення війни в Україні, зазначивши, що його попередній прогноз від 2023 року почав збуватись – президент України Володимир Зеленський зробив офіційні заяви про можливість переговорів з Росією на другому Саміті миру.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.

Як нагадав Уранус, у статті про терміни закінчення війни він писав, що у солярній карті України, яка діє з 24.08.2023 року до 24.08.2024 року, є аспект, який не дасть закінчитися війні в період її роботи.

"Цей аспект - Марс соляра у поєднанні з Марсом карти України. Закінчення активних військових дій може бути лише під час роботи соляра наступного року, починаючи з 24.08.2024 по 24.08.2025. В інших картах та методиках прогнозу, особливо багато вказівок на весну 2025 року. Тому для України дуже важливо закінчити війну в період з 24.08.24 по 24.08.25 року, і обов'язково провести вибори в 2025 році", - нагадав Уранус.

У новому прогнозі астролог деталізував торішній прогноз.

"З хороших новин. 20 червня закінчила роботу важка карта весняного рівнодення, з висхідним Марсом у Києві, що вказувало на інтенсивні бойові дії та загострення на фронтах. Про неї я писав 26 березня. Ця карта однозначно посилювала війну і не давала навіть натяку на мир.

Що змінилося після цього? 20 червня 2024 року включилася карта літнього сонцестояння. Вона працюватиме 90 днів. У цій карті немає таких агресивних військових вказівок. Ми бачимо Місяць, що кульмінує, в Стрільці на координатах Києва. Це вказівка на більш виважену та реалістичну зовнішню політику влади Києва, на міжнародні події, міжнародні контакти, м'якшу політичну риторику. Тому і було проведено Саміт миру за кілька днів до сонцестояння. І можливо, у цей період буде проведено ще один, другий Саміт миру. За ці 90 днів слід закріпити курс на закінчення війни і чимось це підтвердити на юридичному міжнародному рівні.

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

Особливо сприятливим періодом для початку переговорів та міжнародних подій буде час між 24 серпня та 22 вересня 2024 року", - пише Уранус.

За прогнозом астролога, пік сприятливого часу для початку переговорів з РФ та вироблення подальших дій випадає на період між 24 серпня та 3 вересня 2024 року.

"Дуже важливо зробити якісь кроки до переговорів та припинення бойових дій саме до 22 вересня. Оскільки наступна карта осіннього рівнодення від 22 вересня 2024 року, має Марс, що заходить, на координатах Києва та Москви одночасно, що дуже погано для подальшого ведення війни для Києва, на посилення взаємних ударів і ненависті. Ймовірність втрати всього Донбасу до кінця року буде вкрай високою", - додав Уранус.

З негативних аспектів карти сонцестояння, як звертає увагу астролог, в очі впадає точна квадратура між Сонцем та Нептуном.

"Але цей аспект стосується не стільки України, скільки всього світу. Цей напружений аспект між Сонцем і Нептуном повторюватиметься у всіх наступних картах сонцестоянь та рівнодень протягом найближчого року. Нептун рухається повільно, і його "петляння" біля нуля Овна має історичне значення, таке може бути лише 1 раз на 164-165 років.

Що дає цей аспект? Насамперед він напускає туману на всю світову політику протягом найближчого року (і навіть більше), робить майбутнє зовсім неясним і заплутаним. Це аспект закулісних "договорняків", таємних змов за спиною, зрад, маніпуляцій та обманів у величезних масштабах. Демократія та свобода програватимуть брехні, маніпуляції, технології контролю над розумом через інтернет та інші ЗМІ.

Нептун зараз з'єднаний із зіркою Шеат (бета Пегаса) і таке становище буде протягом всього літа та початку осені. У мунданній (світовій) астрології це вказівка на парад "політичних потопельників". У цей період багато політиків "підуть на дно", - додав Уранус.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

Що ж робити під таким впливом Нептуна?

"Єдина користь, яку можна отримати - це грати в ту ж гру, стати частиною цієї ілюзії, і підлаштовувати її під себе. Багатьом політикам доведеться вдавати, викручуватися, брехати, вигадувати казки, робити красиву картинку, шукати "правильні" слова, укладати таємні угоди. Найближчими місяцями і навіть два роки вуха людей відвисатимуть до самої землі від тяжкості тієї локшини, яку їм вішатимуть. Так що фільтруйте інформацію на повну. Казкарі та маніпулятори, зі світовими іменами, захоплять усі ЗМІ", - зазначає астролог.

Також Уранус зробив прогноз на карту молодика 6 липня 2024 року і розповів, яким буде для України липень 2024 року.

"Дана карта діє до 4 серпня. На жаль, липень буде дуже складний і небезпечний. Карта молодика затьмарена з'єднанням Марса і Урана в Тельці на Асценденті карти молодика в Києві. У карті молодика Марс в Тельці в поєднанні з астероїдом Росія. Дане з'єднання буде в силі всю першу половину липня, що вказує на дуже агресивні наступальні та військові дії РФ.

Зазначені періоди (період дії карти молодика з 6 липня по 4 серпня, період дії з'єднання Марса та Урану 15 липня - з 5 по 26 липня) будуть відзначені частими та сильними ракетними ударами по енергетиці України та військових об'єктах. Можливо, це буде час першого застосування літаків F-16, і Росія у відповідь буде звіріти за повною програмою, завдаючи ударів не тільки по аеродромах, але і по об'єктах енергетики, що залишилися. Є особливо небезпечна вказівка для зон, де знаходяться наші АЕС. Можливо, РФ постарається добити в Україні все, що зможе добити, і захопити якнайбільше територій на Донбасі", - пояснив Уранус.

За його словами, це означає, що ворог намагатиметься вийти на переговори з Україною з позиції сили через дуже значні руйнування та військове загострення у липні на полі бою, на Донбасі.

"І ще один важливий аспект. Уран і Марс 15 липня з'єднаються в точці, де знаходиться зодіакальна проекція зірки Алголь. Алголь (від арабського "Аль Гуль", що означає "демон", "дух зла") - змінна червона зірка", що являє собою око Горгони Медузи в сузір'ї Персея. У мунданній астрології вона дає трагічні події, що змушують людей заціпеніти від жаху. З огляду на близькість до дати початку літніх олімпійських ігор у Парижі (26 липня), можна припустити, що терористи точно щось запланували.

Крім того, в зону з'єднання Марса та Урану потрапляє і астероїд "Росія", що опосередковано вказує на залучення РФ до трагічних подій, які відбуватимуться під час з'єднання Марса та Урану.

Якщо подивитися астрокартограму молодика 6 липня, то видно, що лінія Урану проходить поряд із Києвом, а лінія Марсу - по західних областях України (Волинська, Рівненська та Хмельницька області). Лінія Плутона проходить біля Сум, Полтави, Дніпра та Запоріжжя. Зазначені регіони та міста у зоні підвищеної небезпеки у липні.

Якщо подивитися астрокартограму з'єднання Урана та Марса, то лінія, де Марс та Уран будуть заходити в момент точного аспекту, проходить кордоном з Польщею, Волинською, Львівською та Закарпатською областями. Це друга вказівка на небезпеку ударів по західних областях України.

Загалом, на нас чекає дуже непростий липень", - прогнозує Уранус.

Читайте також: Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Також астролог збудував карту молодика 4 серпня 2024 року і дав прогноз на третій місяць літа.

"Наступний місяць від 4 серпня 2024 року дає великі надії на початок позитивних змін протягом наступних 30 днів. Швидше за все, вони почнуться тільки при запуску нової солярної карти України з 24.08.2024 року. З появою нового соляра курс на закінчення війни буде більш явним. Коротко скажу, що над Києвом, у момент молодика 4 серпня, буде кульмінувати Венера і Меркурій, що однозначно може вказувати на високу ймовірність зміни вектора уваги Києва з війни. Венера – це мир і згода, а Меркурій – зустрічі та договори.

Але я не впевнений, що це буде укладання самого миру, швидше за все, у цей час будуть події, які приведуть нас до майбутнього миру. Карта початку війни вказує на дуже значні події у період березень-квітень 2025 року”, - назвав можливу дату завершення війни астролог.

Також він зазначив, що говорячи про мир чи закінчення війни, він не передбачає повернення Україною всіх окупованих територій найближчим часом - цей процес буде тривалим.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Петрушка дасть чотири врожаї за сезон: дачник розкрив секрет вирощування

Петрушка дасть кілька урожаїв за сезон, якщо її обрізати до 5 см від низу, так рослина дасть новий приріст

Ці знаки Зодіаку у липні зірвуть джек-пот: хто потрапить до списку мільйонерів

Гороскоп на липень визначив знаки Зодіаку, які розбагатіють у цьому місяці - це Телець, Терези, Близнюки

Царське варення з абрикосів: ідеальний рецепт "сонця взимку"

Царське варення з абрикос половинками - чудовий варіант до випічки. Пропонуємо приготувати за перевіреним рецептом