Лайм

Переговори з РФ і нова війна: астролог розповів, що чекає Україну

Через два роки ситуація кардинально зміниться

В інформаційному полі почали звучати заклики політиків до переговорів між Україною та Росією та встановлення перемир'я. Паралельно розпочалося обговорення можливих наслідків переговорів та прогнозу того, чи не нагромадить Росія сили і вдруге не нападе на Україну.

Про те, як може розвиватися ситуація з погляду астрології, і які є вказівки планет, розповів український астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: Природа зупинить всі війни на планеті: азербайджанський екстрасенс розповів, що чекає світ у найближчі роки.

За словами астролога, подібні актуальні теми підіймаються щороку під час весняних й осінніх затемнень, а у період між затемненнями починається тренд, який набирає максимального прояву під час затемнень. Як приклад, подібна ситуація була з необхідністю ухвалення нового закону про мобілізацію.

"Я прогнозую, що певні домовленості між Росією і Україною будуть підписані приблизно в кінці вересня - на початку жовтня. В цій формулі затемнень я не спостерігаю таких планет, які могли б означати відмову України від своїх територій і немає вказівки на те, що, наприклад, були б повернені додому з РФ всі українські військовополонені. Тобто, восени 2024 року під час осінніх затемнень всі питання війни не будуть повністю вирішені. Під час цього затемнення багато планет знаходяться в стихії води, а це означає "вилами поводі писано" - невизначеність з ключових питань. Це, скоріше, буде схоже на договір про зниження інтенсивності або про припинення вогню, але це не остаточне розставлення крапок у війні між Росією і Україною", - розповідає Кириченко.

Як наголосив астролог, в даному аспекті закономірним виникає питання про нове розпалювання Росією війни після перерви.

Читайте також: Прогноз вже почав збуватися: астролог, що передбачив війну в Україні, назвав дату її завершення.

"Якщо друга війна буде, то вона буде не за території. Якщо подивитись на розташування дальніх планет, які означають глобальні тренди в міжнародній політиці, то можна побачити, що нові війни не будуть за землі. В наступні роки після 2026 року не буде дальніх планет в знаках Зодіаку стихії землі - Тельці і Козорізі, це означає астрологічно, що не буде війни за землю, тобто за територію. Зараз - з 2019 по 2026 роки - в Тельці знаходиться планета Уран, яка означає щось революційне, несподіване, дивне, а іноді і неадекватне. От, наприклад, зараз - в червні і в липні - в Тельці знаходиться планета Марс - це таке нахабство, яке можуть проявляти люди. Приміром, президент Росії Путін нахабно заявляє про перемовини ціною українських територій – саме так проявляє себе Марс і Уран. Після 2026 року цього нахабства не буде - Марс вийде з Тельця і тема земель перестане бути актуальною", - прогнозує астролог.

За словами Кириченка, малоймовірно, щоб після 2026 року була знову подібна війна.

"Від початку війни, якщо вважати її початком 2014 рік, планета Плутон перебувала в Козорізі – він означає руйнування державності, тобто, ціллю Путіна було знищення України як держави. В 2024 році Плутон поступово починає виходити з Козорога і Путін вже майже не ставить задачі знищення української держави. З Козорога Плутон перейде у Водолій, а це означає цілі щодо міжнародної дружби і створення міжнародних союзів. Тут можна говорити про союз Росії, Китаю і Ірану, а в Україні це створення міжнародних союзів з країнами Євросоюзу та з іншими країнами.

На початку повномасштабного вторгнення, коли Плутон знаходився в Козорізі, була популярна тема так званих "червоних ліній", які, як кажуть, придумав Путін, тобто, Козоріг означає кордони. З переходом Плутона у Водолій ця тема зникне, ціль війни зміниться до невпізнання або ж другої війни не буде", - стверджує астролог.

Читайте також: Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.

За його прогнозом, також буде знижуватися актуальність теми санкцій.

"Сатурн, планета обмежень, яка впливає на санкції, а з 2026 по 2027 рік матиме слабкий статус. Тобто, я також прогнозую, що війна зміниться до невпізнання, а якщо вона буде тривати далі, то це буде не війна за території й не війна за знищення державності.

Якщо на початку війни люди дуже сильно говорили, що хочемо на кордони 1991 року, то зараз актуальність цієї теми знижується. Повномасштабне вторгнення РФ відбулося, коли було багато планет в Рибах, а це означає, що все тече і все змінюється, тобто, цілі так званої "СВО" Путіна дуже сильно змінювалися. Таким чином, все що планувалося на початку, прийде зовсім до інших тез. Я особисто вважаю, що Путін і далі планує воювати, але вже за інше і вести війну хоче по-іншому. Наприклад, Україну покинуло дуже багато біженців, а в роки Другої світової війни народи не мігрували настільки масово. Це вплив планет в знаку Зодіаку Риби, який розпадеться після 2025- 2026 років, і такого фактора вже не буде. Тому я прогнозую, що не слід очікувати другої війни і нових хвиль міграції. Друга війна, якщо й буде, то вона буде точкова і швидка, бо планети перейдуть в знак Овна, це може бути інформаційна війна або війна сучасними технологіями, але це точно не буде війна за землі. Можливо, вона навіть не буде вестися вогнепальною зброєю, а якимись такими методами, що пов'язані з інтернетом та роботами, і швидше всього в повітрі - літаками та дронами", - пояснив Кириченко свій прогноз.

Тому, за прогнозом астролога, Україні варто зрозуміти, в чому обман Путіна і не загострювати свій погляд на землях.

"Мені здається, що це якийсь обман - ставити акцент на територіях і намагатися за будь-яку ціну їх повертати. Після 2026 року планети в Близнюках означатимуть торгівлю, тобто, всім буде важлива тема торгівлі, інформації, навчання, у Водолії - тема міжнародних об'єднань і міжнародної торгівлі, а в Овні - теми можливості рухатися вперед і розвиватися. Саме це стане пріоритетом для України", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Новини партнерів

Читайте також

Аджика без варіння з аспірином — "сирий" спосіб на зиму

Сира аджика з аспірином без варіння - варіант улюбленого соусу, який зберігає колір і користь продуктів

Як зробити шви на плитці знову білими: простий лайфхак

Експерти розповіли, як відбілити шви на плитці у ванній і кухні - є простий лайфхак, який допоможе без фарбування

Мусака з баклажанів - рецепт традиційної грецької запіканки

Грецька мусака - страва, яка дійсно варта, щоб над нею потрудитися. Пропонуємо приготувати мусаку з картоплею