Лайм

Природа зупинить всі війни на планеті: азербайджанський екстрасенс розповів, що чекає світ у найближчі роки

Літо 2024 року може стати для України проривним

В наступному році планету чекають глобальні потрясіння і катаклізми, які зупинять всі війни на Землі. А війна в Україні закінчиться остаточно у 2026 році.

Про те, що чекає Україну, Росію і світ у найближчі роки розповів азербайджанський екстрасенс Сабухі Іманов в ефірі Youtube-каналу "Мій світ".

Читайте також: Прогноз вже почав збуватися: астролог, що передбачив війну в Україні, назвав дату її завершення.

За словами ясновидця, літо 2024 року може стати для України проривним.

"Загальна атмосфера в Україні влітку 2024 року може багатьом здаватися дуже важкою, оскільки це дійсно так: в країні, на яку напали, триває війна. Але насправді, коли дивишся енергетику країни – Україна підіймається з кожним днем. Ми це зрозуміємо за рік чи за два роки, коли будуть реалізовуватися саме думки українців. Тому я вважаю, що не зважаючи на те, що в реальності ситуація дуже важка, скоро все зміниться і незабаром люди зрозуміють, що насправді це ще зовсім не важкі часи, оскільки наш світ накриють великі трагедії і глобальні катаклізми", - розповів екстрасенс

Іманов прогнозує, що Росію чекає падіння і розвал.

"Тим часом енергія Росії падає і падатиме ще більше – країна з хорошою енергетикою ніколи в житті не поїхала б до Північної Кореї падати на коліна і щось там просити. Енергетично ця країна впала вже настільки, що в Росії все з кожним днем тільки погіршуватиметься і погіршуватиметься. І те, що ми бачимо зараз, це ще початок падіння – до кінця цього року ми ще більше побачимо, як падає Росія. А наступний рік буде повне падіння Росії", - каже ясновидець.

Великі потрясіння чекають і США - вибори президента Америки у 2024 році можуть не відбутися взагалі.

Читайте також: Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.

"Щодо виборів президента США, то я бачу, що цього року їх не буде. Їх можуть перепризначити на наступний рік, але це теж під питанням. Місце нинішнього президента займе жінка, але вона не буде президентом, просто виконуватиме обов’язки президента. Перевибори в США призначать на наступний рік – це буде дуже проблемний рік для США. За моїми прогнозами, ні Трамп, ні Байден не будуть обрані президентом. Навіть не зважаючи на те, що в США будуть перевибори, Трамп не братиме в них участі, а змагатимуться зовсім інші люди - молоді люди, яким не по 80, а 50-60 років", - розповів Ісманов.

В цілому 2025 рік стане для планети періодом глобальних катаклізмів.

"Наступного року у світі відбудуться неймовірні речі, ситуація зміниться настільки, що ми не впізнаватимемо наш світ і нашу Землю. За моїми прогнозами наближається новий час, можна сказати, що це буде нова цивілізація та нова система. З наступного року почнеться відхід старої капіталістичної системи, що позначиться у тому світі, який тримає цю систему - розпочнуться великі катаклізми, які означатимуть очищення від поганого, якщо так можна сказати.

Найчастіше вони траплятимуться на великих територіях, причому я можу сказати, що відбудеться зіткнення планети з якимись предметами. У другій половині 2025 року це відбудеться на території нинішньої РФ, а через рік після цього Росії вже не буде, вона розпадеться. Ці події відбудуться на Далекому Сході, у Беринговому морі, також розпочнуться великі катаклізми у Китаї, США, Канаді, Індії. Постраждає велика кількість країн настільки, що стара система втратить свою силу і почне своє життя нова система: у всьому світі ми почнемо по-іншому думати, наша мета буде іншою - у світ прийде справедливість і справедлива система. Саме цю нову систему я називаю Справедлива система, бо люди житимуть у мирі і у 2026 році закінчаться усі війни на планеті. Скажімо, природа не дасть воювати людям", - прогнозує Ісманов.

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

За його словами, катаклізми торкнуться і Європи.

"В Європі сильно постраждає захід, починаючи з Італії: Франція, Іспанія, Бельгія, Нідерланди, Данія та Великобританія. Від Німеччини до України та Болгарії не буде сильного руйнівного впливу, там буде життя, але на території цих країн з'явиться багато біженців. На території України також буде багато біженців у 2026-2027 роках", - каже екстрасенс.

Щодо війни в Україні, то союзники більше допомагатимуть Україні, виділятимуть і гроші, і зброю.

"Мій прогноз для України: влітку зміниться політика, посилиться військова допомога настільки, що починаючи з літа й надалі Україна матиме все для того, щоб перемогти. Починаючи з цього року зміниться хід війни: Україна вже зможе розпочати контрнаступ. Росія з літа змінить свій план, вони захочуть переговорів - останнім часом вони тільки про це й говорять. Переговори можуть бути, але війна не буде зупинена цього року, навпаки, Україна цього року набереться сил і наступний рік стане для вас переможним. Десь улітку Україна прорве майже всю оборону ворога та візьме свої території назад. Це дуже хороша новина, але є також трохи загроз великої ядерної війни, та за моїми прогнозами цього не станеться.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

Можна сказати, що до кінця наступного року війна ще триватиме, але до кінця року вона ослабне і зупиниться. Остаточно війна закінчиться у 2026 році, а у 2025 році буде зупинка через природні катаклізми. Україна забере майже всі території, і тоді вже війна йтиме на території нинішньої Росії. Війна в Росії зупиниться до кінця наступного року - цієї влади у Росії вже не буде, а інша влада викине білий прапор.

Наступного року російський народ підніметься і влада навіть направить зброю проти свого народу. До речі, не тільки в Росії – у всьому світі почнеться те, що я називаю світовою революцією: люди прокинуться, головне, щоб вони не програли владі", - резюмував ясновидець.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Новини партнерів

Читайте також

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла

Мінімум витрат і максимум користі: три способи приготування кураги в домашніх умовах

Курага - чудове джерело вітамінів і мікроелементів. Розповідаємо про три способи, як приготувати курагу в домашніх умовах