Лайм

Це не останній замах: астролог Влад Росс розповів, чи стане Трамп президентом США

Джо Байден також отримав важливий меседж

Відомий астролог Влад Росс заявив, що замах на екс-президента США Дональда Трампа, який стався 13 липня у місті Батлер, штат Пенсільванія, може бути не останнім - будуть нові спроби вбити вже кандидата в президента.

Про це він розповів у новому відео на власному YouTube-каналі.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

Астролог нагадав, що раніше він пророкував замах на Дональда Трампа.

"Замах на Трампа стався 13 липня - його хорарна карта (астрологічна карта події - Ред.) не сприяє реалізації задуманого, це означає, що в той самий момент, коли стрілець стріляв, сходив цікавий градус Стрільця під назвою "Порожній візок", тобто, все пусто. У хорарній астрології завжди є кверент – людина, яка керує процесом, це Дональд Трамп. Людина, яка хотіла його застрелити, вона точно неадекватна, навіжений шизофренік-одинак, якого могли нацькувати на Трампа, щоб тим самим реалізовувалась зовсім інша доля країни.

Я переглянув гороскоп цього Томаса Метью Крукса, який народився 20 вересня 2003 року, йому ще не виповнився 21 рік і він ще неповнолітній за законами США. У нього цікава комбінація планет - у момент народження Марс з'єднувався з Ураном, як зараз, коли на небі Марс знову з'єднався з Ураном. В астрології це називається рецепція - подія, яку має людина у своєму житті реалізувати. Весь сенс життя цієї людини - стріляти в Дональда Трампа. Він абсолютний фанатик - його Місяць у поєднанні з Сатурном, у нього математичний склад розуму і він справді чітко хотів усе це зробити. Але його могли нацькувати на Дональда Трампа", - розповів астролог.

Читайте також: Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом

За його словами, замовником нападу на Трампа могла бути Республіканська партія.

"Це зробила Республіканська партія, тому що через 2 дні з'їзд Республіканської партії мав вирішувати питання його висування (17 липня республіканці офіційно висунули Дональда Трампа кандидатом у президенти – Ред.). Тому я припускаю, що це могло бути організовано для того, щоб прибрати Трампа з перегонів і висунути іншого кандидата - Ніккі Гейлі. Але, на жаль, так не трапилося, проте я завжди пророкував Ніккі Гейлі, що вона може несподівано стати президентом буквально після того, як уб'ють Дональда Трампа", - заявив Росс.

Астролог наголосив, що на Трампа до кінця року чатуватиме смертельна небезпека.

"У його гороскопі Асцендент у градусі вбивства - у градусі Лева, рано чи пізно на нього все одно буде і другий, і третій замах. І найнебезпечніше для нього, якщо він стане президентом - його точно можуть вбити, оскільки його Марс входить до будинку вбивства якраз у листопаді – грудні 2024 року. Навіть якщо він виграє вибори, він не стане президентом", - розповів Росс.

Читайте також: Переговори з РФ і нова війна: астролог розповів, що чекає Україну.

Також астролог дав прогноз для суперника Трампа - чинного президента США Джо Байдена.

"Що стосується Джо Байдена, то постріл у Дональда Трампа має стати йому вказівкою піти. Тоді буде хоч якийсь шанс, що Дональд Трамп не стане президентом. Якщо ж двоє людей похилого віку залишаться в перегонах, для України та світу це погана новина - Дональд Трамп хоче поховати не тільки нашу країну, а й свою, прихід його до влади означатиме громадянську війну в США.

Демократам потрібно визначитися, що їм не потрібно залишати Байдена президентом. До слова, у Камали Харріс також відкривається зоряна складову - я побачив у неї королівський градус на Асценденті, але краще не ризикувати і поставити проти Дональда Трампа молодого білого денді - наприклад, губернатора Каліфорнії Гевіна Ньюсома. Одним словом, цей замах на Дональда Трампа все змінив - тепер Джо Байден не має жодного шансу стати повторно президентом Америки і продовжити свої повноваження", - резюмував Росс.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.
  3. Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Новини партнерів

Читайте також

Аджика без варіння з аспірином — "сирий" спосіб на зиму

Сира аджика з аспірином без варіння - варіант улюбленого соусу, який зберігає колір і користь продуктів

Як зробити шви на плитці знову білими: простий лайфхак

Експерти розповіли, як відбілити шви на плитці у ванній і кухні - є простий лайфхак, який допоможе без фарбування

Мусака з баклажанів - рецепт традиційної грецької запіканки

Грецька мусака - страва, яка дійсно варта, щоб над нею потрудитися. Пропонуємо приготувати мусаку з картоплею