Лайм

Чи стане Камала Гарріс президентом США: астролог Влад Росс дав прогноз

Її значно підсилить тандем з чоловіком

Віцепрезидентка США Камала Гарріс має шанс у президентських перегонах перемогти Дональда Трампа і стати наступним президентом Америки.

Такий прогноз зробив відомий астролог Влад Росс, аналізуючи її карту народження.

Читайте також: Це не останній замах: астролог Влад Росс розповів, чи стане Трамп президентом США.

Астролог нагадав, що він давно прогнозував президента США - жінку.

"Раніше я говорив, що в кінці президентства Джо Байдена замінити жінка і її оголосять наступним президентом США. Мій прогноз може залишатися дійсним - Камала Гарріс зараз має всі шанси стати чинним президентом (у неділю, 21 липня, Джо Байден оголосив про вихід із президентських перегонів і висунув Камалу Гарріс кандидатом у президенти США - the Lime)", - нагадав Росс.

Він проаналізував час і дату народження Камали Гарріс.

"До речі, з'явився точний час народження Камали Гарріс – найцікавіше, що в неї на момент народження сходив знак Близнюків, тобто, Асцендент у Близнюках там, де зараз Юпітер – планета влади. Виходить дуже цікава ситуація – Дональд Трамп теж Близнюки, у Гевіна Ньюсома (губернатор штату Каліфорнія - the Lime) будинок кар'єри також знаходиться у Близнюках.

Але найцікавіше, що у гороскопі Камали Гарріс річний соляр включається у її день народження у королівському градусі, а народилася вона 20 жовтня 1964 року. У неї королівська комбінація цього річного соляра, а також виражений п'ятий будинок. П'ятий будинок – це завжди можливість перемогти: у лотереї, у виборчій кампанії, інші можливості. Тому її можуть підняти зірки", - пояснив Влад Росс.

Читайте також: Саміт у Швейцарії стане початком кінця війни: астролог Влад Росс назвав жінку, яка врятує Україну.

Він згадав свій попередній прогноз.

"Я раніше завжди казав, що жінка врятує Україну, і вважаю, що перемогти зможе той кандидат, де буде пара – чоловік і жінка. Ось, якби Дональд Трамп обрав віцепрезиденткою Ніккі Гейлі, у нього шанси на перемогу стали б вищими. А якщо Камала Гарріс піде у тандемі з чоловіком – наприклад, губернатором штату Каліфорнія Гевіном Ньюсомом, ця пара цілком може здобути перемогу і не допустити до влади Дональда Трампа, який знищить Україну", - розповів астролог.

За його словами, в гороскопі Камали Гарріс у момент народження сходила дуже цікава така зірка Альхека.

"Ця зірка Альхека пов'язана з юриспруденцією, а ще вона дає можливість досягнення найвищого керівного посту, який є. Тобто, юридичні здібності Камали Гарріс допомогли їй стати прокурором.

Цікава тенденція: якщо Камала Гарріс вийде у фінал перегонів як прокурор, а Дональд Трамп як злочинець, буде дуже цікава зв'язка. Все життя для неї гра - в неї спалений Меркурій у поєднанні з Сонцем у п'ятому будинку, вона завжди виграє у будь-яких ситуаціях, навіть де вона не є сильною. Це такий конкретний вогонь, вона хоче бути завжди першою, вона егоїстка.

Її найдобріша планета алькокоден Хірон зараз у домі влади, Сатурн з'єднався з цією планетою виборів, тобто може її підняти", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.
  3. Переговори з РФ і нова війна: астролог розповів, що чекає Україну.

Новини партнерів

Читайте також

Краще це зробити восени: дачникам нагадали про важливу роботу в саду

Для чого застосовується побілка дерев і коли це краще робити - навесні чи восени, розповіла фахівчиня

"П'яні" мариновані помідори з горілкою - ваші гості будуть в захваті

Приготуйте п'яні мариновані помідори - цей рецепт вас точно здивує