Лайм

Скоро настане найкращий час для перемоги і перемовин: астролог дав новий прогноз для України

Україні ще доведеться заплатити ціну за мир на своїй землі

Індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна у вересні і жовтні 2024 року зможе отримати важливу перемогу, яка змусить Росію сісти за стіл переговорів. Однак ціною закінчення війни для України може стати відмова від деяких територій.

Про це він розповів в ефірі YouTube-каналу "Мій світ".

Читайте також: Це не останній замах: астролог Влад Росс розповів, чи стане Трамп президентом США.

За словами астролога, кінець вересня і початок жовтня для України стане найкращим часом для перемоги – цей період буде навіть сильнішим, ніж той, що був у квітні минулого року.

"Це буде момент, коли ви можете в буквальному розумінні змінити все – такий шанс буває раз на 100 років. Ми вже говорили про те, що серпень – дуже цікавий місяць, коли буде дуже великий вплив іноземних сил і все це відбуватиметься буквально до вересня. Я думаю, що це пов'язано з великим тиском з боку Росії й водночас за підтримки Європи. Також Америка робитиме максимум зусиль, щоб зупинити війну, тобто ми будемо знаходитися в такій багатовекторності.

Вікно можливостей для України відкриється у вересні та на початку жовтня - я очікую, що ви здобудете перемогу. І вже на основі цієї перемоги можна буде говорити про те, чи варто зупиняти війну, бо Росія буде готова її зупинити. Це вам вирішувати, тому що вага помилки та продовження війни дуже велика, а після цього знову буде такий в'язкий стан. Ось у ці півтора місяця – вересень-жовтень і можливо ще листопад – можна завершувати війну", - дав прогноз астролог.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

Як прогнозує Ніраджан, Україна отримає великий шанс на зміни.

"Загалом, кінець 2024 року та початок 2025 року для України стане часом, коли ви зможете в буквальному розумінні змінити все. Ви навіть зможете змінити весь світ, але потрібні зусилля, щоб кожен виконував свою дію на своєму місці, а воїни обов'язково повинні проявити себе незалежно від мобілізації. Дуже важливими є зараз наставники, які мають підготувати зміни структури управління державою", - пояснив астролог.

Він також дав прогноз для ворога і пророкує розвал Росії

"У духовному сенсі Перемога вже здійснена - рішення зупинити хворих людей прийнято, тепер завдання полягає в тому, щоб привести в дію це рішення на землі. Як ми вже бачимо, у Росії справді починаються незворотні процеси, які призведуть до її знищення, і ми щодня бачимо підтвердження проблеми для російської влади", - додав Ніраджан.

Однак Україні доведеться ухвалити непросте рішення.

Читайте також: Переговори з РФ і нова війна: астролог розповів, що чекає Україну.

"Дивовижним буде кінець вересня та жовтень, у карті це відображається як втрата себе. Я хотів би так трактувати цю карту, звичайно, я можу бути упередженим у якомусь сенсі, але для мене це все ж таки втрата себе в тому сенсі, що "я відмовляюся від якихось територій і це можливість зупинити війну". Є, звичайно, і жорсткіший прогноз - втрата себе може означати великий державний союз, об'єднання країн. Ну, наприклад, з Північною Кореєю, але я не вірю в це, тому що для Північної Кореї будь-яка дія зі спробою розв'язати війну або взяти участь у війні в Росії відразу означатиме втрату стабільності.

Тому більш можливий варіант, коли втрата себе означає відмову від якихось територій і це відбудеться наприкінці вересня - на початку жовтня і до кінця грудня", - розтлумачив свій прогноз астролог.

Також він дав довгостроковий прогноз для України і її ролі у світовому суспільстві.

"Завдання України - перетворитись і стати наставником, а просто так наставниками не стають. Після довгих і серйозних випробувань народжується немов метелик, який досягає зірок, тому вам і дано такий сусід, який вас мучитиме і буквально кошмарити доти, поки ви не проведете реорганізацію і не створите суспільство третього тисячоліття - поки таких товариств немає, але ви можете стати першим і ви повинні стати першим, і це великий крок, щоб не відбулася велика світова війна у 2027 році.

Насправді ви зараз можете врятувати світ від великої світової війни – Україна зараз подібна до гусениці, яка перероджується в метелика. Коли ви знайдете своє призначення, ви зможете максимально створити щасливе суспільство", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.
  3. Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Новини партнерів

Читайте також

Аджика без варіння з аспірином — "сирий" спосіб на зиму

Сира аджика з аспірином без варіння - варіант улюбленого соусу, який зберігає колір і користь продуктів

Як зробити шви на плитці знову білими: простий лайфхак

Експерти розповіли, як відбілити шви на плитці у ванній і кухні - є простий лайфхак, який допоможе без фарбування

Мусака з баклажанів - рецепт традиційної грецької запіканки

Грецька мусака - страва, яка дійсно варта, щоб над нею потрудитися. Пропонуємо приготувати мусаку з картоплею