Лайм

Схоже, принц Гаррі стає лисим: лікар пояснив зміни в зовнішності герцога

Як виявилося, вся справа в стресі

Уважні користувачі мережі помітили певні зміни в зовнішності онука королеви Єлизавети II, принца Гаррі. Герцог Сассекський став стрімко втрачати волосся.

Журналісти британського Mirror звернулися за коментарем до фахівця, хірурга з пересадки волосся з Королівської клініки Манчестера Азіма Шамалака. Як виявилося, вся справа в недавньому народженні первістка принца Гаррі та Меган Маркл, а також емоційному напруженні.

За словами фахівця, герцог Сассекський втрачає волосся через низку емоційних подій в його житті: весілля, з Меган Маркл, народження першої дитини, пильну увагу громадськості та журналістів - все це сприяє стресовому стану.

"Батьківство негативно позначилося на волоссі принца Гаррі. За останні кілька місяців лисини помітно збільшилися", - зазначив хірург.

Ще одним значущим чинником фахівець назвав гени. Подібні залисини характерні для всього сімейства Віндзорів і спостерігаються у принца Філіпа, принца Чарльза, а тепер і синів останнього - принців Вільяма та Гаррі.

  • У мережі з'явилося кумедне відео 33-річної давнини, на якому Єлизавета II бігає за непосидою-онуком. Тепер, схоже, ми бачили все.
  • Раніше в Лондоні відбувся урочистий парад, присвячений офіційному святкуванню 93-го дня народження королеви Єлизавети II. Принц Вільям і його дружина герцогиня Кейт Міддлтон зробили свій перший офіційний вихід на публіку повної родиною - з молодшим сином, принцом Луі. Схоже, малюкові-непосиді було відверто нудно на помпезному заході.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях